ACCIDENT ÎN LANȚ, în drum spre mare. Șase mașini au fost implicate!

275
ACCIDENT ÎN LANȚ, în drum spre mare. Șase mașini au fost implicate! - accident-1376548063.jpg

Articole recomandate

Șase mașini s-au ciocnit, în această dimineață, pe drumul spre mare. O persoană a fost rănită, iar coada de mașini se întinde pe mai mulți kilometri. Potrivit reprezentanților Poliției Autostrăzi, la fața locului au intervenit echipaje ale pompierilor militari și un echipaj SMURD.


Primele date ale polițiștilor rutieri arată că primul accident a avut loc la kilometrul 95 al autostrăzii, pe sensul București-Constanța, fiind implicate patru autoturisme. În urma accidentului, o persoană a fost rănită ușor, anunță realitatea.net


Cel de-al doilea accident s-a produs la kilometrul 93 al autostrăzii, pe același sens, fiind implicate alte trei autovehicule. "Ambele incidente rutiere au provocate de frânări bruște, de nepăstrarea distanței față de autoturismul din față și de viteza excesivă. Persoana rănită ușor a primit îngrijiri medicale și nu necesită internarea, fiind în stare stabilă. Valorile de trafic sunt foarte ridicate, iar unii dintre șoferi nu respectă regulile de circulație, dovada fiind aceste două accidente soldate cu șapte mașini avariate și o victimă", a declarat comisar Ion Ilinca, șeful Biroului de Poliție A2.


Autoturismele implicate în accidente au fost scoase pe banda de urgență, iar traficul rutier în zonă a revenit la normal, după ce timp de o jumătate de oră s-a circulat cu dificultate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2851 secunde