Curtea de Apel a respins cererea lui Gigi Becali de întrerupere cu trei luni a executării pedepsei

108
2
Curtea de Apel a respins cererea lui Gigi Becali de întrerupere cu trei luni a executării pedepsei - gigibecali-1376500193.jpg

Articole recomandate

Curtea de Apel București a respins recursul formulat de Gigi Becali față de hotărârea Tribunalului Capitalei prin care acestuia nu i-a fost admisă cererea de întrerupere pentru trei luni a executării pedepsei.




Avocații au cerut miercuri instanței să îl elibereze pe Gigi Becali pentru a rezolva problemele FC Steaua și ale firmelor sale, printre acestea fiind și Uzina Mecanică Drăgășani, unde prezența lui Becali este necesară întrucât trebuie semnate documente clasificate, care nu pot fi duse în penitenciar.


Comentează știrea

justice
14 august 2013
la fel

si oare de ce ? ce -ar fi \\\\\\\\\\;rusine,alti ar fi liberi pentru ce a cerut becali de mult.

SEVER
15 august 2013
circ si paine pentru prostime

imi aduc aminte de un miliardar francez,BERNARD TAPI, proprietarul firmeiADIDAS si al echipei de fotbal OM. MARSILIA, care era si ministru in guvernul MITERAN si care ca si BECALI a facut unele afaceri dubioase.El a facut un an jumatate de puscarie, averea confiscata si nu s-a facut nici o valva in presa.A executat cuminte pedeapsa, a iesit, a devenit mare actor(a jucat si cu Delon) a inceput sa dea cursuri la fac. si dupa cativa ani a castigat procesul inpotriva statului francez care i-a restituit 600 milioane de euro.(deci alta categorie umana si mai avea si dreptate intr-o oarecare masura) Cine este triplul imbecil de Becali ca sa isi permita un circ mediatic de aceasta anvergura? Cine sunt triplii imbecili de la TV. care isi permit sa ocupe toate canalele TV. cu mofturile acestui infractor analfabet? Sa spuna mersi justitiei pentru o pedeapsa atat de mica si pentru faptul ca nu i sa confiscat nimic.In Romania a devenit un lucru normal sa se fure milioane de euro si tot talharul sa se considere victima. Mai mult, acesti talhari stau, in cel mai rau caz,1,2 ani la puscarie si ies de acolo tot milionari.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5778 secunde