Tribunalul București a respins cererea de întrerupere a pedepsei formulată de George Becali

80
Tribunalul București a respins cererea de întrerupere a pedepsei formulată de George Becali - gigibecali-1371633054.jpg

Articole recomandate

Magistrații Tribunalului București au respins ascererea de întrerupere pentru trei luni a executării pedepsei cu închisoarea formulată de omul de afaceri George Becali în dosarul în care este acuzat de schimbul de terenuri cu Ministerul Apărării Naționale, transmite Agerpres.ro.

Decizia instanței poate fi atacată cu recurs de avocații lui Becali.

Apărătorii săi au formulat pe 7 iunie o cerere de întrerupere pentru trei luni a executării pedepsei.

De asemenea, pe 7 iunie a fost depusă și o cerere de contopire a pedepselor primite în cele trei dosare în care a fost condamnat, urmând ca instanța să dezbată solicitarea acestuia miercuri.

Pe 4 iunie, George Becali, finanțatorul clubului de fotbal Steaua București, a fost condamnat de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani de închisoare pentru dare de mită și fals în înscrisuri sub semnătură privată în dosarul "Valiza".

De asemenea, el a fost condamnat, pe 20 mai, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la abuz în serviciu.

George Becali a mai primit, în luna februarie, trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul privind sechestrarea de persoane, însă instanța supremă a anulat suspendarea, astfel încât condamnarea s-a transformat în trei ani de închisoare cu executare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4958 secunde