Senatorul PDL Christian Gigi Chiru a primit mesaje de amenințare de la susținătorii lui Gigi Becali

117
Senatorul PDL Christian Gigi Chiru a primit mesaje de amenințare de la susținătorii lui Gigi Becali - chiru41355231533-1370945178.jpg

Articole de la același autor

În urma participării la emisiunea Newsdesk difuzată de România TV duminică, 9 iunie 2013, de la ora 18.45, senatorul PDL Christian Gigi Chiru a primit mesaje de amenințare de la susținătorii lui Gigi Becali.




 "Am discutat în emisiune despre arestarea lui Gigi Becali și mi-am spus opinia, aceea că se vorbește deja prea mult pe această temă și că, dacă judecătorii l-au declarat vinovat, atunci trebuie să-și ispășească pedeapsa, iar statul trebuie să-și recupereze banii pierduți. Am mai spus că nu cred că Gigi Becali mai este un subiect și că ar trebui să prezentăm și politicienii care-și fac treaba, să discutăm și despre ei, nu numai despre cei cu probleme. Din punctul meu de vedere, subiectul Becali ar trebui să fie unul închis. În urma emisiunii am primit pe telefon mai multe mesaje de amenințare, de la numere necunoscute, în care mi se reproșa poziția pe care am luat-o în cazul Becali. Mi se spunea în aceste mesaje că Gigi Becali ar trebui eliberat, că este nevinovat. Nu este treaba mea să decid aceste aspecte, a făcut-o instanța. Cine comite ilegalități trebuie să plătească, așa spune legea. Subliniez faptul că nu am nimic personal cu Gigi Becali și că sunt conștient de faptul că familia dânsului suferă, trece prin momente grele, și îmi pare rău. Însă fiecare trebuie să ne asumăm faptele și consecințele acestora. Dacă voi primi în continuare mesaje de amenințare voi sesiza autoritățile competente", a declarat senatorul Christian Gigi Chiru, președintele PDL Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4484 secunde