Gigi Becali are liber la "nebunii" cu soția sa, în închisoare

192
1
Gigi Becali are liber la

Articole recomandate

La Jilava, pe patronul Stelei îl așteaptă un regim de detenție cu mai multe beneficii, printre care și acela de a petrece în compania soției lui, Luminița. Potrivit protocoalelor, orice deținut închis la Jilava poate profita, o dată la trei luni, de două ore de plăceri cu soția sau concubina.




"Pentru a avea dreptul de a folosi patul conjugal pus la dispozitie de conducerea penitenciarului, domnul George Becali, ca orice alt deținut, trebuie să se programeze și, apoi, când îi vine rândul, să prezinte certificatul de căsătorie", au mărturisit surse din Administrația Naționala a Penitenciarelor, citate de cancan.ro.


Comentează știrea

constantean
7 iunie 2013
vai de steaua lui

Ce fraier a fost, cum a ajuns, marele imparat, se programeaza sa dea si el din cu.r 2 ore... A fost pra arogant si plin de el, daca nu se afisa atat si se certa cu toti nebunii, nu era deranjat de nimeni. Putina discretie nu strica, se bucura pe sest de familia lui si toata lumea era multumita. Macar sa invete ceva din patania asta. Fapta ramane si trebuie pedepsita, asta este just fara alte comentarii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4296 secunde