Gașca "Zurli" vine la Casa de Cultură din Constanța

1130

Articole de la același autor

Gașca "Zurli" duce, în acest an, "Puterea Zâmbetului" în toate județele țării. Îndrăgiții actori vor ajunge la Constanța, la Casa de Cultură a Sindicatelor, sâmbătă, 19 ianuarie, când vor susține două reprezentații, de la ora 11.00 și 15.00.


Organizatorii spun că cea mai mare dorință a Fetiței Zurli este să se întâlnească cu toți copiii din România și să le facă cunoștință cu zâmbetul și prietenii ei din Gașca "Zurli". Așa că Tanti Prezentatoarea i-a pregătit o surpriză, ajutată, desigur, de restul Găștii. 
Pentru acest show, Fetița Zurli, Zdrăngănel, Clopoțel, Zână Bună, Vrăjimaturica, Truli, Yuppi, Tashu, Tasha și Băiețelul Zurli le-au pregătit celor mici o mulțime de surprize. 


Reamintim că, în ultimii ani, artiștii au devenit extrem de iubiți de copii, iar spectacolele lor sunt așteptate cu sufletul la gură de către prichindei. Cea mai îndrăgită este, însă, fetița Zurli, pe numele său adevărat Vero Căliman. Fetița Zurli este veselă și pozitivă, iar expresiile ei preferate, atât de cunoscute, sunt "au cilică mămăligă" și "burta în fața, nasul în vânt". Cordeluța de pe cap are două cornete stilizate, simbolul pasiunii ei culinare: înghețata. 


Prețul biletelor variază între 40 și 150 de lei, în funcție de locul ocupat în sală. De precizat că toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Decembrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Maia  Morgenstern joacă în piesa "Fierarii"
Pagina a fost generata in 0.5573 secunde