Halloween party la Constanța – eveniment caritabil pentru copii

185
Halloween party la Constanța – eveniment caritabil pentru copii - halloweenparty-1446808064.jpg

Articole de la același autor

Asociația Copiii Tuturor (ACT) îi invită pe constănțeni în această seară, începând cu ora 18,00, la evenimentul caritabil pentru părinți și copii, Halloween Party, ediția a patra. Acțiunea este găzduită de sala Prestige a Hotelului Ibis.


Scopul evenimentul este să ofere sprijin copiilor nevoiași, cu dizabilități și Asociației ACT, și ale familiilor acestora.
La această ediție, organizatorii au pregătit momente minunate de spectacol, astfel că se va dansa pe ritmuri ratine cu Encanto Dance Academy și Dance World Studio, se vor lua lecții de street dance de la XS Dance și se va încheia cu o horă condusă de Elpis, ansamblul comunității elene din Constanța.


Copiii vor avea un atelier de art & crafts pe tema Halloween-ului și a toamnei, alături de voluntarii ACT și psiholog Andreea Ștefania Bratu, inițiatoarea clubului "Ne dezvoltăm armonios". Copiii sunt, de asemenea, încurajați să vină costumați și să participe la parada costumelor de Halloween, cei mai simpatici urmând a fi premiați.


Prin înregistrarea la eveniment, părinții participă automat la tombola Halloween, prin care pot câștiga unul dintre premiile oferite de sponsori: o lună gratuită de curs. Toate școlile de dans și "Helen Doron", școala de limba engleză pentru copii, oferă premii la tombolă.


Înregistrarea la eveniment se poate face prin trimiterea unui mail la [email protected] sau sunând la numărul de telefon 0735/220.424, cu nume, prenume, adresa de mail, nume pe Facebook și numărul de copii însoțitori. 
Donația pentru susținerea copiilor nevoiași, cu dizabilități ai ACT și a familiilor acestora, se face prin plata unui bilet la intrare. Biletul costă 100 de lei de părinte sau 150 de lei de familie, iar copiii au gratuitate.
Sunt binevenite și donațiile de jucării și îmbrăcăminte de iarnă în stare bună. Fondurile strânse vor fi folosite pentru a cumpăra lemne de foc, provizii de iarnă, haine și încălțăminte de iarnă. Pentru mai multe detalii despre proiectele Asociației Copiii Tututor puteți vizita site-ul www.asociatiacopiiituturor.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Un Halloween de poveste la City Park Mall
Joi, 31 Octombrie 2013
Stire din Monden : Cea mai tare petrecere de Halloween
Pagina a fost generata in 0.9693 secunde