Un Halloween de poveste la City Park Mall

342
Un Halloween de poveste la City Park Mall - cityplex-1351883303.jpg
Seria evenimentelor dedicate copiilor a atins apogeul veseliei la City Park Mall serile trecute când micuții au fost in centrul atenției cu ocazia sărbătorii internaționale de Halloween.


Prichindeii s-au putut bucura de multe evenimente create special pentru ei. În cadrul atelierelor de creație, cei mici au putut decora dovleci, au învățat cu ajutorul Zânei cele Bune să sculpteze și să deseneze dovlecei, să realizeze felicitări tematice și chiar ghirlande speciale pentru sărbătoa-rea cea deosebită. Din piesele prezentate la Teatrul pentru copii, cei mici au descoperit fascinați lumi de poveste, personaje hazlii și pline de înțelepciune.
Maria, 8 ani, a fost impresionată de dovlecelul pe care l-a putut desena pentru prima dată, dar și de gustoasa plăcintă de bostan oferită la atelierul de creație, în timp ce Andrei, la numai 5 anișori a fost fascinat de facepainting și turnul Vrăjitoarelor din City Park Mall.
Sorin Scintei, directorul general al City Park Mall, a declarat: "În fiecare an, în City Park Mall s-au organizat evenimente speciale cu ocazia sărbătorii de Halloween, motiv pentru care acum, ne-am decis să organizăm și mai multe evenimente dispuse în zile diferite, astfel încât toți copiii să se poată bucura de evenimentele speciale dedicate acestei sărbători".
În fiecare week-end din luna noiembrie în City Park Mall seria evenimentelor dedicate celor mici continuă!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 31 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : De Halloween, "Coșmar pe Elm Street"
Marţi, 01 Noiembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Ghiozdanul cu știri
Miercuri, 31 Octombrie 2012
Stire din Diverse : Patru zile de Halloween, la Goblin
Pagina a fost generata in 0.2377 secunde