Holurile Inspectoratului Școlar, decorate de elevi

282
1
Holurile Inspectoratului Școlar, decorate de elevi - holurileisj-1446227998.jpg

Articole de la același autor

Școala Gimnazială nr. 39 "Nicolae Tonitza" Constana a vernisat vineri, 30 octombrie, în incinta Inspectoratului Școlar Județean Constanța expoziția de pictură și modelaj intitulată "Marea... marea" aflată la cea de-a cincea ediție. 


Evenimentul este dedicat Zilei Internaționale a Mării Negre și a mai cuprins un material prezentat de prof. Laura Sămulescu și prof. Florica Butuc sub genericul "Marea în poezia lui Ovidiu", precum și un medalion muzical, prezentat de corul școlii, coordonat de prof. Ciprian Savin și "Sunt povești marinărești adevărate?", moment prezentat de prof. Viorel Lungu. 


Comentează știrea

maricica
31 octombrie 2015
revoltator!

Am si eu o intrebare, retorica ,de altfel, caci cunosc raspunsul legal. Este posibil, doamnelor inspectoare sa detineti doua norme in inspectorat? Ma refer la Adjunctele Nitu si Codreanu.... Adica ,prestati 16 ore/zi? ITM-ul stie ? Se sesizeaza cineva? Ce spune la lege, doamnelor?? De ce sunteti mai presus de lege, mai dati si lectii la altii!!! Macar Cuget liber sa se sesizeze, sa se uite pe organigrama ISJ-ului facuta publica, faceti o intrebare la ITM cum la unii este posibil 16 ore si la atii doar 12 ore /zi? Au contracte de munca? Cate ,doua? Fiecare de cate 8 ore? Pardon, Nitu are chiar 3?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1902 secunde