Micii actori constănțeni de la Helen Doron English, pe scena din București

218
Micii actori constănțeni de la Helen Doron English, pe scena din București - miciiactori-1446227937.jpg

Articole recomandate

Pentru a sărbători cum se cuvine Halloween-ul, Centrul Internațional Helen Doron English a organizat pentru cei mici parada costumelor de Halloween, prilej cu care s-au costumat cât mai înfricoșător.


La evenimentele pregătite de specialiștii în educație, în cele trei centre de învățare a limbii engleze ca limbă maternă, din județul Constanța, copiii au conversat în limba lui Shakespeare, au învățat despre cum a apărut și s-a propagat această sărbătoare în lume, au aflat lucruri interesante despre cultura și civilizația anglofonă și se vor distra pe cinste cu noii lor prieteni, ascultând povești magice în limba engleză.


Programul internațional continuă în România cu o inedită piesă de teatru, care va avea loc în ziua de Halloween, sâmbătă, 31 octombrie, începând cu ora 12, în Centrul Comercial Carrefour Orhideea din București. Micii actori de la cursul de dramaturgie engleză de la Helen Doron English vor pune în scenă piesa de teatru "Snow White and the Rappers", într-o interpretare unică a metodei elaborate de celebrul profesor britanic Helen Doron. La sfârșit de proiect, copiii vor participa la o tombolă cu premii și se vor distra cu aplicațiile inovative de învățare a limbii engleze de la Helen Doron, și anume realitatea augmentată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8584 secunde