Spectacolul "Dineu cu proști" revine la Casa de Cultură

Horațiu Mălăele a dat Constanța peste cap

743
Horațiu Mălăele a dat Constanța peste cap - db734cf91f81f2cf30a5269091845bd3.jpg
În perioada imediat următoare, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța vor urca personalități ale teatrului românesc pe care orice iubitor de cultură și-ar dori să le vadă pe viu. Mulți dintre ei, deși la vârste înaintate, reușesc să cucerească și să recucerească sufletele noastre. Alții, aflați la vârsta deplinei maturități artistice, cum este cazul lui Horațiu Mălăele, transformă o sală precum cea a Casei de Cultură într-una absolut neîncăpătoare.
Joi, 17 martie, începând cu ora 19, o putem revedea pe îndrăgita actriță Ileana Stana Ionescu, alături de "nepotul" său Marius Bodochi, în spumoasa comedie "Mătușica", adaptare după Morris Panych.
Spectacolul spune povestea unui tânăr solitar care ajunge printr-o eroare în casa unei bătrâne, pe care o crede mătușa lui. Ea nu este deranjată că are în casă un intrus, deoarece își dorește să nu mai fie singură.
Biletele, cu prețuri între 40 și 50 lei, pot fi procurate și la oferta de "doi pe un bilet", valabilă pentru elevi, studenți și pensionari.
După succesul din luna ianuarie, când comedia de mare succes "Dineu cu proști", de Francis Veber, a Naționalului, s-a jucat cu casa închisă, luni, 21 martie, se anunță același… exod constănțean. De altfel, Gheorghe Ungureanu, directorul Casei de Cultură, ne declara că va face tot posibilul pentru a mai aduce încă o dată acest spectacol: "Am fost nevoit să suplimentez cu încă 30 de scaune, motiv pentru care voi face toate demersurile pentru a-l mai aduce pe Horațiu Mălăele la Constanța".
Regia spectacolului este semnată de Ion Caramitru, iar distribuția este una jos pălăria!: Horațiu Mălăele, Șerban Ionescu, Medeea Marinescu, Alexandru Bindea, Costina Ciuciulică, Dorin Andone, Tomi Cristin, Alexandru Georgescu. O oră și 40 de minute de distracție și hohote de râs, exact ce ne trebuie pentru a mai uita de griji.

Pentru cine n-a mai râs de mult, recomandăm "Nimeni nu-i perfect"
După ce a avut premiera națională pe 23 februarie, la Palatul Național al Copiilor, comedia romantică "Nimeni nu-i perfect", a lui Simon Williams, în viziunea regizorală a maestrului Radu Beligan, vine la Constanța miercuri, 30 martie.
Povestea este una simplă: Leo (Silviu Biriș), un statistician divorțat, care are grijă de tatăl său bătrân (Ștefan Radof), își crește singur fiica adolescentă (Florentina Tilea / Rodica Ionescu) și scrie în timpul său liber romane de dragoste. După mai multe încercări de a publica, primește un telefon de la editura Love, care, din nefericire pentru el, scoate pe piață romane scrise doar de femei. Astfel, Leo semnează cu pseudonim feminin. Situația se răstoarnă când Harriet, editoarea, jucată de Andreea Sofron, își propune să o întâlnească pe autoare. Statisticianul se travestește într-o femeie morocănoasă, pentru a putea semna contractul și a încasa banii. Planurile lui Leo iau, însă, altă turnură când se îndrăgostește de Harriet, spre mirarea fiicei și a tatălui.
Prețul unui bilet este de 50 lei, aceeași valoare pe care a avut-o și la premiera bucureșteană, semn că directorul Gheorghe Ungureanu dorește să ofere constănțenilor posibilitatea de a fi spectatori privilegiați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0592 secunde