Iată când încep cazările la Universitatea "Ovidius"

124
Iată când încep cazările la Universitatea

Articole de la același autor

Pentru anul universitar 2014 – 2015, cazarea studenților în căminele Universității "Ovidius" din Constanța se va face în perioada 27-30 septembrie. Înscrierile pentru atribuirea unui loc în căminele UOC au loc în perioada 15-23 septembrie, în intervalul orar 9-18, la Cantina Universității (sediul din Bdul Mamaia nr.124). 


În acest an, solicitarea se poate face atât pe baza cererii depuse direct la sediul universității, cât și on-line, pe baza unor formulare care vor fi postate pe site-ul Universității, la secțiunea Info Cazare. Informații suplimentare privind noua modalitate de depunere a cererilor de cazare vor fi disponibile pe site-ul universității, începând cu data de 10 septembrie (http://www.univ-ovidius.ro/)

În ceea ce privește tarifele în căminele universității, acestea vor fi stabilite în perioada următoare, după discuții cu reprezentanții Ligii Studenților și după aprobarea Consiliului de Administrație.


Universitatea "Ovidius" din Constanța dispune de patru cămine: două pe Aleea Studenților nr. 1 și două în incinta complexului universitar din Bdul Mamaia nr. 124. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Concert Bosquito, la Harlequin
Miercuri, 03 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Ultimul concert Proconsul în Jupiter
Duminică, 31 August 2014
Stire din Cultură-Educație : Se încheie Festivalul Antic Tomis
Pagina a fost generata in 0.4894 secunde