Iată când se vor susține examenele de admitere la "Ovidius"

255
Iată când se vor susține examenele de admitere la

Articole de la același autor

Universitatea "Ovidius" din Constanța a stabilit calendarul concursului de admitere pentru sesiunile iulie și septembrie 2015 pentru cele 16 facultăți ale sale.


La studii universitare de licență, înscrierile pentru domeniile de studiu la care admiterea se face pe bază de concurs de dosare se vor face în perioada 13-24 iulie, iar pentru domeniile de studiu care au probe de concurs (scris, oral, probă practică, vocațională), în perioada 13-20 iulie. Probele de concurs, în funcție de calendarul fiecărei facultăți, se vor susține în perioada 21-26 iulie
Înscrierile în a doua sesiune pentru domeniile de studiu la care admiterea se face pe bază de concurs de dosare încep pe 1 septembrie și se finalizează zece zile mai târziu. 


În perioada 1-8 septembrie au loc înscrieri pentru domeniile de studiu care au probe de concurs (scris, oral, probă practică, 
vocațională), iar între 9 și 11 septembrie, are loc susținerea probelor de concurs, în funcție de calendarul fiecărei facultăți.
Afișarea rezultatelor se va realiza în funcție de calendarul probelor de concurs al facultății respective, atât la avizierul acesteia, cât și pe site-ul UOC. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8593 secunde