Iată când va avea loc sesiunea specială a examenului național de Bacalaureat pentru componenții loturilor olimpice

158
Iată când va avea loc sesiunea specială a examenului național de Bacalaureat pentru componenții loturilor olimpice - bac2017465x390-1517995397.jpg

Articole recomandate

Sesiunea specială a examenului național de Bacalaureat pentru componenții loturilor olimpice se va desfășura în perioada 10-25 mai, potrivit unui comunicat al Ministerului Educației Naționale.

"Sesiunea specială a examenului național de Bacalaureat pentru absolvenții de liceu participanți la loturile naționale lărgite care se pregătesc pentru olimpiadele și concursurile internaționale pe discipline/sportive va fi organizată de Inspectoratul Școlar Județean Prahova și se va derula în intervalul 10-25 mai 2018. Comisia județeană va nominaliza ulterior unitățile de învățământ care vor găzdui centrele de examen și de evaluare pentru această sesiune specială", relevă sursa citată.

Potrivit acesteia, înscrierea candidaților va avea loc în zilele de 10 și 11 mai. Probele de evaluare a competențelor se vor desfășura astfel: 14-15 mai - evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română/limba maternă, 16 mai - evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională, respectiv 17-18 mai - evaluarea competențelor digitale.

Probele scrise au următorul calendar: 21 mai - Limba și literatura română, 22 mai - proba obligatorie a profilului, 23 mai - proba la alegere a profilului și specializării și 24 mai - limba și literatura maternă.

"Afișarea primelor rezultate, la sediul unității de învățământ care va găzdui această sesiune specială, este prevăzută pentru data de 24 mai (până la ora 18.00), depunerea contestațiilor fiind programată în cursul aceleiași zile (18.00 - 20.00). În data de 25 mai vor fi soluționate contestațiile și afișate rezultatele finale", se mai arată în comunicat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5135 secunde