Iată cum pot obține finanțări elevii constănțeni

117

Articole recomandate

Sâmbătă, 27 iunie, este ultima zi în care elevii talentați în domeniile sportului și artelor se pot înscrie pentru a câștiga una dintre finanțările acordate de Fundația pentru Comunitate prin Programul Mol de promovare a talentelor - "Pot ajuta?", ediția a X-a.

Pentru a obține una dintre bursele oferite în acest an, elevii născuți între anii 1997 și 2006, inclusiv, sau orice echipă de sport sau ansamblu artistic compus din elevi din categoria de vârstă sus-menționată, care își desfășoară activitatea sportivă sau artistică în România, pot aplica completând formularul disponibil pe site-ul www.pentrucomunitate.ro.

Valoarea totală a sponsorizărilor este de 350.000 lei, din care 160.000 lei în domeniul sporturilor, 120.000 în domeniul artelor și 70.000 pentru categoria de vârstă de peste 18 ani. Un solicitant poate să obțină finanțare în valoare maximă de 10.000 lei pentru achiziționare de materiale, echipament, instrumente sau alte produse necesare pregătirii solicitantului în vederea obținerii de performanțe în domeniul sportiv sau artistic și pentru acoperirea cheltuielilor de transport pentru participanți, ca să poată ajunge la concursuri internaționale și naționale, antrenamente, cantonamente. Mai multe detalii despre acest program sunt disponibile pe site-ul www.pentrucomunitate.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.457 secunde