Ideea liceenilor din Medgidia pentru familiile nevoiașe

166
Ideea liceenilor din Medgidia pentru familiile nevoiașe - ideealiceenilor-1431449541.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna Națională a Voluntariatului a debutat la Medgidia cu proiecte originale și ambițioase pe care atât voluntarii, cât și comunitatea locală le-au primit cu entuziasm și interes. 


O echipă de elevi a Liceului Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia a dezvoltat un proiect ambițios prin care își propune să înființeze o fabrică generatoare de curent electric pe bază de resurse bio, având ca principal obiectiv ajutorarea familiilor nevoiașe prin furnizarea de energie electrică alternativă. 


Ieri, voluntarii din tot municipiul au venit la Spitalul Municipal Medgidia pentru a salva o viață, sub deviza "SOS - Salvează o viață!", ei donând sânge. Printre donatori s-a numărat și viceprimarul Luminița Vlădescu. În a doua parte a zilei, Piațeta Decebal din Medgidia a fost mobilată și animată cu Biblioteca Vie. Astăzi, de la ora 10, va avea loc concursul de gătit pentru liceeni, "Prinde gustul", iar de la ora 14, se va desfășura evenimentul "Îmi pasă de comunitatea mea", care constă în ajutorarea unui număr de 10 familii defavorizate din municipiul Medgidia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3819 secunde