Idei pentru petrecerea timpului liber. Week-end la căldură, cu balet și filme bune!

482
Idei pentru petrecerea timpului liber. Week-end la căldură, cu balet și filme bune! - fotofondweekendonoaptelavenetia1-1581114380.jpg

Articole de la același autor

Vremea nu va fi prielnică plimbărilor lungi week-endul acesta, când vom avea ger și vânt puternic. După o gură de aer rece, ne putem relaxa totuși la teatru sau la film, mai ales că avem de unde alege.


Cea mai prestigioasă trupă de balet rus din Sankt Petersburg va oferi publicului, sâmbătă, de la ora 20.00, la Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", un spectacol de zile mari, "Lacul lebedelor". Fiecare iubitor de balet are ocazia unică de a se bucura de coregrafia clasică, magia costumelor spectaculoase și performanța de neuitat a binecunoscutelor stele ale baletului rusesc. Renumita Trupă de Balet Rus din Sankt Petersburg, care a obținut recunoașterea publicului din întreaga lume, promite să aducă impresii de neuitat în cea mai intensă poveste a tuturor timpurilor.


De asemenea, duminică, tot la Teatrul de Operă și Balet "Oleg Danovski", de la ora 18.30, suntem invitați la opereta "O noapte la Veneția". Sub conducerea muzicală a lui Gheorghe Stanciu, pe scenă vor evolua soliștii: Laura Eftimie, Smaranda Drăghici, Silvia Simionescu, Răzvan Săraru, Doru Iftene, Ștefan Popov, Constantin Acsinte, Laurențiu Severin, Adrian Bădilă, Bogdan Ocheșel, Robert Safta, Iulian Bratu. Regia artistică a acestui spectacol a fost realizată de Mario Nikolov, scenografia de Adriana Urmuzescu și coregrafia de Mihai Mândruțiu.
  
Filme de Oscar, la cinematograful "Jean Constantin"


Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" ne invită la film, în sala mare a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin". Sâmbătă, de la ora 12.00, cei mici sunt așteptați la pelicula de desene animate "Latte și cristalul fermecat", dublată în limba română. Pentru ei, prețul este de patru lei, iar pentru adulți este 16 lei. Dacă sunt însoțiți de bunici pensionari, aceștia vor plăti opt lei biletul. Apoi, de la ora 15.00, se pot înrola în "Patrula cățelușilor".


După-amiaza este rezervată filmelor pentru părinți. De la ora 17.30 va fi proiectată pelicula "Little Women – Fiicele doctorului March", nominalizată la premiile Oscar pentru "Cel mai bun film". Iar, de la ora 20.00, puteți intra în lumea fantastică "Birds of Pray: and the fabulous emancipation of Harley Quinn – Păsări de pradă și fantastica Harley Quinn".


Cei care nu ajung sâmbătă la cinematograful "Jean Constantin" sunt așteptați duminică. De la ora 12.00, revine "Latte și cristalul fermecat", iar de la ora 15.00, puteți savura renumitul film "1917. Speranță și moarte", premiat deja la numeroase gale ale industriei cinematografice și cu zece nominalizări la premiile Oscar de săptămâna viitoare.


De la ora 17.30, va fi proiectată din nou pelicula "Birds of pray", iar, de la ora 20.00, intră în scenă "Gangsterii cu stil – The Gentlemen".


Sala de cinema este unică la nivelul municipiului Constanța, având o capacitate de 769 de locuri, dotată cu un ecran transonor și un sistem de sunet Dolby Digital Surround 7.1.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Decembrie 2019
Stire din Cultură-Educație : Ce filme puteți viziona în acest weekend
Pagina a fost generata in 0.3529 secunde