IMAGINE REVOLTĂTOARE DUPĂ "ȘCOALA ALTFEL" / AȘA ARATĂ LIPSA DE EDUCAȚIE A ELEVILOR!

3496
10
IMAGINE REVOLTĂTOARE DUPĂ

Articole recomandate

Au participat la activități educative în cadrul programului "Școala Altfel", dar au dat dovadă de o reală lipsă de educație. Este vorba despre câțiva elevi care au lăsat dezastru în autobuzul care i-a transportat spre locul unde aveau programate activități specifice. 


Dovadă stă imaginea în care Ionuț Brăescu, șoferul autocarului care i-a transportat pe elevi, strânge ambalajele și gunoaiele aruncate de aceștia la întâmplare, fără pic de bun simț. 


Este revoltător că mulți dintre copii încep școala pornind de la zero din punct de vedere al educației primite în cei șapte ani de acasă, dar și mai trist este că nici măcar educația primită în școală nu reușește să îi cizeleze. Dat fiind faptul că, de cele mai multe ori, copiii sunt oglinda părinților, întrebarea este: ce văd ei în familiile lor de se comportă în asemena fel în societate?






Comentează știrea

fani
30 martie 2018
si ce daca ...

Oare orasul arata altfel ? De ce neaparat sunt vinovati numai parintii si nu sunt vinovati edilul si gasca lui care distrug (vezi zona peninsulara ) in loc sa modernizeze ,care refuza sa umple orasul de camere de supraveghere ,care cauta sa fie facute cat mai multe lucrari de turnare betoane (in special prin parcuri),care nu au pic de rusine pentru cum arata acest oras ....

Cineva
30 martie 2018
Educatia de acasa

Oras de tigani,plin de mizerii..educatie la romani nu exista,cei 7 ani de acasa, ba mai rau,au inceput sa imprumute din obiceiurile tiganilor de a-si lasa gunoaiele peste tot

Eu
30 martie 2018
Pt fani

Educația incepe de acasă,nu de la primar,toți ne-am învățat să aruncăm vina pe primar, guvern

Andreea
30 martie 2018
cum si ce daca?

Stimate domn sau stimata doamna, dumneavoastra daca faceti un copil, cine il educa, edilul si gasca lui sau dumneavoastra? Nu mai dati vina nici pe scoli si nici pe altcineva ca nu sunteti in stare sa oferiti copiilor vostri cei 7 ani de acasa!

Răspuns la: si ce daca ...
Adăugat de : fani, 30 martie 2018
Oare orasul arata altfel ? De ce neaparat sunt vinovati numai parintii si nu sunt vinovati edilul si gasca lui care distrug (vezi zona peninsulara )...
fani
30 martie 2018
si ce daca ...

Dau de baut ! Acum am inteles de ce arata orasul asa de frumos ,cei care-l pastoresc n-au avut parte de educatia de acasa .

Răspuns la: Pt fani
Adăugat de : Eu, 30 martie 2018
Educația incepe de acasă,nu de la primar,toți ne-am învățat să aruncăm vina pe primar, guvern
Eu
30 martie 2018
Ce va mirati atata

La asa oras asa oameni....tiganii din tigania numita Constanta.

Altcineva
30 martie 2018
Da da obisnuiti-va

Va fi si mai rau....Constanta e o mahala fara speranta e greu s-o numesti oras...cel mai jegos si tiganos din toata Romania!!!!!!

Mos Ion
30 martie 2018
In autobuzele RATC cam aceeasi situatie ...

Acolo cei care arunca pe jos sunt parintii odraslelor respective , am vazut cu ochii mei o doamna respactabila care a servit o placinta in autobuz dupa care a aruncat pe jos punga si servetelul ...asa ca ce pretentii sa ai de la mucosi ! Nu este de vina nici primarul nici guvernul si nici presedintele....parintii poarta intreaga responsabilitate pentru cei 7 ani de acasa !

Gogu
30 martie 2018
Viitorul suna bine !

Acestia vor fi viitorii cetateni de maiine ai orasului ....mi-e scarba , ma gandesc serios sa-mi fac bagajul si sa parasesc aceasta hazna numita Oras Constanta !

Zoran
31 martie 2018
Sunteti bolnavi ?

Tu care comentezi , tot din etnie faci parte , sarantocule? Constanta este uratita de venetici ca tine si Fatalau !!!

Răspuns la: Educatia de acasa
Adăugat de : Cineva, 30 martie 2018
Oras de tigani,plin de mizerii..educatie la romani nu exista,cei 7 ani de acasa, ba mai rau,au inceput sa imprumute din obiceiurile tiganilor de a-si...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3006 secunde