"Școala Altfel" a debutat în școlile constănțene

332

Articole de la același autor

Nu mai este o noutate faptul că, în acest an școlar, Ministerul Educației a permis organizarea activităților din programul "Școala Altfel" în etape eșalonate, funcție de disponibilitățile fiecărei unități de învățământ.

Spre exemplu, la Colegiul Agricol Poarta Albă, prima activitate din programul "Școala Altfel" a avut loc zilele trecute.

Elevii, alături de cadrele didactice coordonatoare, au amenajat standuri pe care le-au încărcat cu bunătăți specifice toamnei: dulcețuri, compoturi, murături, zacuscă, tocană de legume, fructe și legume proaspete, dând astfel viață unui frumos tablou de toamnă. Plăcinta, cu praz sau cu dovleac, a fost deliciul evenimentului.

Activitatea s-a dovedit a avea un real succes, elevii având posibilitatea de a organiza o activitate educativă pe gustul lor și al profesorilor. Elevii au jucat foarte bine rolul de antreprenori, vânzând și cumpărând produse folosind nu bani, ci hârtie reciclabilă. Au fost premiate cele mai frumoase standuri și clasele care au colectat cea mai mare cantitate de hârtie reciclabilă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4691 secunde