Care au fost cele mai bune activități în cadrul "Școlii Altfel"

319
Care au fost cele mai bune activități în cadrul
Ieri, au fost premiate cele 10 școli câștigătoare la a IV-a ediție a competiției "O activitate de succes în săptămâna Școala Altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!", distincțiile fiind înmânate elevilor și profesorilor implicați în derularea proiectelor.

Proiectele au fost structurate pe zece domenii educaționale: cultural, artistic, tehnic, științific, sportiv, educație pentru cetățenie demo-cratică și promovarea valorilor umanitare, educație pentru sănă-tate și stil de viață sănătos, educație ecologică și de protecție a mediului, abilități de viață, consiliere și orientare.

În baza punctajului obținut (80% - nota evaluării și 20% - numărul de voturi acumulate), din cele 220 de proiecte înscrise în concurs au fost declarate câștigătoare unități de învățământ din Timișoara, două din Târgu Neamț, Fălticeni, Suceava, Târgu Jiu, Marghita, Oradea, Săveni (județul Botoșani) și Maia (județul Ialomița).

Începând cu anul școlar 2011 - 2012, Ministerul Educației organizează, anual, programul "Școala Altfel: Să știi ai multe, să fii mai bun!", în semestrul al II-lea al anului școlar, program obligatoriu, inclus în structura anului școlar. 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2306 secunde