Importante premii la Festivalul AXIOPOLIS

112

Articole de la același autor

A cincea ediție a Festivalului concurs de interpretare a muzicii ușoare "AXIOPOLIS", ce va avea loc la Cernavodă la jumătatea lunii august, își propune valorificarea potențialului interpretativ prin promovarea tinerelor talente din domeniul muzicii ușoare cu vârste cuprinse între 6 și 19 ani.




După o preselecție ce va avea loc pe data de 10 august, șase zile mai târziu, pe 16 august va avea loc, la Casa de Cultură "I.D. Chirescu" Cernavodă, concursul propriu-zis. Fiecare concurent se va prezenta în concurs cu două piese muzicale, din care una obligatoriu din repertoriul românesc.


Concursul se va desfășura pe trei secțiuni de vârstă: secțiunea I - copii cu vârsta între 6-9 ani; secțiunea II - copii cu vârsta între 10-14 ani și secțiunea III - copii cu vârsta între 15 -19 ani. Gala laureaților va avea loc tot pe data de 16 august, de la ora 20, pe scena amplasată în incinta stadionului "Ideal". Premiile festivalului sunt: Trofeul - 600 lei, Premiul I - 400 lei, Premiul II - 300 lei, Premiul III - 200 lei, Mențiune - 100 lei. Taxa de participare va fi de 75 lei. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Iulie 2013
Stire din Cultură-Educație : Festivalul "Mamaia Copiilor", la final
Miercuri, 10 Iulie 2013
Stire din Cultură-Educație : IPS Teodosie va sfinți o icoană
Pagina a fost generata in 0.5503 secunde