Doliu în învățământul constănțean

In Memoriam prof. Florin Cociașu

473
In Memoriam prof. Florin Cociașu - florincociasu-1443721353.jpg

Articole de la același autor

După trei decenii de activitate la Palatul Copiilor din Constanța, unde a îndrumat generații de copii care astăzi se mândresc să-l fi cunoscut, prof. Florin Cociașu a încetat din viață la vârsta de 66 de ani.

Dascăl dedicat electronicii, prof. Cociașu este cel care an de an a organizat Concursul național "Electronica-Azi", care, în luna iunie a acestui an, a ajuns la a IX-a ediție.

Despre dascălul Cociașu și despre pasiunea sa pentru electro-nică se va mai vorbi mult timp chiar și de către elevii din țară câștigători a numeroase premii, el reușind să scrie o frumoasă pagină din istoria Palatului Copiilor, încă de pe vremea când exista Clubul Elevilor.

Chiar dacă l-a cunoscut de puțin timp, actualul director al Palatului Copiilor din Constanța, prof. Cos-min Badea, a declarat, pentru "Cu-get Liber", că va face tot posibilul pentru a duce mai departe con-cursul național pe care prof. Cociașu l-a inițiat.

"În semn de prețuire a activității sale, cercul de electronică, dar și concursul național vor purta numele de Florin Cociașu", a adăugat directorul Palatului Copiilor.

Întregul colectiv de cadre didac-tice al acestei instituții îi aduce un ultim și pios omagiu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5554 secunde