Încă trei "infractori" la Bac. Astăzi, ultima probă

327
1
Încă trei

Articole de la același autor

De la proba obligatorie de ieri a simulării Bacalaureatului au absentat 1.165 de elevi. Jumătate dintre aceștia trebuia să susțină proba la Matematică.


Și pentru că tentația este mai mare decât… învățătura, și de data aceasta trei elevi de clasa a XI-a nu au rezistat tentației, fiind eliminați. 


Doi dintre ei provin de la Liceul Teoretic Negru Vodă și au schimbat ciornele, și un elev de la Liceul Teoretic "Traian" a fost prins cu fițuică asupra lui.


Astăzi, sunt așteptați să susțină proba la alegere a profilului și specializării 4.810 elevi ai clasei a XII-a, și anume la Geografie, Anatomie și fiziologie, Biologie vegetală, Logică și argumentare, Fizică, Chimie, Socio-umane.


Ca și în celelalte zile, proba începe la ora 9, iar accesul elevilor în săli este permis până la ora 8.30. Timpul destinat elaborării lucrării scrise este de trei ore. 


Rezultatele vor fi făcute public pe 18 martie.


Comentează știrea

Elena
11 martie 2016
Fara copiere la scoala

In clasa copilului meu unii elevi copie cu acordul unor doamne profesoare si mai sunt si laudati. Fara telefoane in ore. Asta este cea mai mare dorinta a mea ca parinte. A doua este sa nu mai conteze mediile claselor 5-8. Sa vedeti cum situatia se schimba. Sunt elevi care, desi nu sunt la toate obiectele de 10, ei trebuie sa aiba tot 10. Profesorii nici nu se mai sinchisesc de ceilalti copii. Dau lucrare si daca in acea lucrare acei copii nu au note mari, nu le trec in catalog. Mentionez ca doar acelor copii nu li se trec Mrntionrz ca nu u este scutita toata clasa. Daca un elev spune de cineva ca copie, raspunsul doamnei este:"dar ce te interesaza pe tine?"

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.544 secunde