Încep preselecțiile pentru ediția 2008 a Festivalului "Mamaia Copiilor"

1661

Articole de la același autor

Festivalul Național de Creație și Interpretare "Mamaia Copiilor" a ajuns, în acest an, la cea de-a VIII-a ediție, preselecția zonală pentru secțiunea de interpretare fiind deschisă copiilor și adolescenților, pe patru categorii de vârstă: 4 - 7 ani, 8 - 10 ani, 11 - 13 ani și adolescenți cu vârsta între 14 - 17 ani .
Potrivit organizatorilor, concurenții se vor prezenta în fața juriilor zonale cu câte două melodii scrise de compozitori români de muzică ușoară, din care o piesă promovată pe scena Festivalului "Mamaia Copiilor" de-a lungul celor 7 ediții precedente.
Caravana "Mamaia Copiilor" va ajunge, din 2 martie, la Craiova, Aninoasa, Timișoara, Arad, Oradea, Cluj Napoca, Tg. Mureș, Ploiești, Bacău, Galați ș.a. Preselecția de la Constanța este programată în zilele de 12 și 13 aprilie, la Palatul Copiilor.
În această etapă, se pot prezenta la selecții și grupuri vocale formate din 8-20 copii sau adolescenți. Etapa de preselecție finală va avea loc la București, în zilele de 17 și 18 mai 2008.
În ceea ce privește secțiunea creație, selecția se va desfășura la București, în zilele de 15 și 16 mai 2008.
Festivalul "Mamaia Copiilor" este programat în perioada 10 - 13 iulie 2008, pe scena Teatrului de Vară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0212 secunde