Începe concursul de selecție pentru corpul național de experți

869
12
Începe concursul de selecție pentru corpul național de experți - concursexperti-1470574625.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, este prima zi în care cadrele didactice se pot înscrie la concursul pentru constituirea corpului național de experți. Sunt scoase la concurs 200 de posturi.

Principalele condiții pentru înscrierea candidaților sunt ca aceștia să aibă 60 de credite transferabile în cadrul unor programe acreditate de formare în domeniul managementului educațional, să fie titulari în învățământul preuniversitar și să aibă cel puțin gradul didactic II sau titlul științific de doctor. De asemenea, aceștia trebuie să fi obținut calificativul "foarte bine" în ultimii patru ani și să nu fi fost sancționați disciplinar în anul școlar curent. Mai mult decât atât, candidații nu trebuie să fi fost lipsiți de dreptul de a ocupa o funcție de conducere sau de îndrumare și control în învățământ prin hotărâre judecătorească definitivă de condamnare penală și să nu fi fost excluși din Registrul național al experților în management educațional.

Înscrierile se pot face online, la adresa http://cneme.edu.ro/, până miercuri, 10 august, la ora 12. Lista candidaților declarați admiși în urma intro-ducerilor informațiilor în formularul de selecție online va fi afișată la avizierul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, dar și pe site-ul ISJ. 

Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Expertul nr,1, expertul expertilor,
8 august 2016
Stan Mihaela, bineinteles!

Aveti grija, nu cumva sa uite Miha sa-si depuna dosarul. E betoooon, sigur va castiga titlul de EXPERTUL ANULUI! De altfel nici n-are cum sa nu-l castige, la cat de multe stie si poate si chiar face in domeniul managementului, ar fi chiar culmea sa nu fie PRIMA PE LISTA! Cand aflam rezultatele? Ardem de nerabdare sa-i vedem numele CELEBRU pe lista! Miha, suntem cu tine!

Alooo, ISJ e-acasa?
8 august 2016
Nu se poate asa....

Cadrele didactice de la sc 28, cel putin unele, sunt de-a dreptul oripilate! Le asteapta ceva ingrozitor daca Stan ramane directoare. Cred ca ati vazut si dumneavoastra ce urmeaza sa li se intample. Cica vor fi violate.....chiar de Stan!!!! Vai, vai si iar vai! Si s-a spus ca pana acum s-a intamplat altceva, adica a fost un act consimtit. N-a fost nimic consimtit, tot viol a fost. Cu urmari ireparabile de ambele parti, adica a avut de suferit si grupul, dar si violatorul! La 28 e ca la nimeni, ati observat si dumneavoastra.....Acum problema se pune asa: violatii pot sa divorteze de violator fara partaj? Doar cu legea in mana ? Desi....daca stam sa ne gandim bine si casatoria a fost fortata, adica a fost aranjata. Mireasa a fost promisa si data de 'parinti', adica de isj, fara ca ea sa stie sau sa aiba un cat de firav sentiment.....De aceea divortul este iminent si chiar recomandat....si de medici, si de prieteni, de toata lumea! ISJ, vreti sa fiti martori? Macar atat....

incepe scoala,
8 august 2016
incepe balul!

Unde ? Ei, unde! Tot la DB! Facem ce facem si ne lipim de cate-o petrecere cu strigaturi.... Noi, ca oamenii normali si prevazatori, pregatim sampania in fiecare vacanta, doar-doar om scapa de stan, sa sarbatorim si noi, dar ea....nu se simte! Nu vrea si pace! Zice ca fara ea scoala 28 e ca marea fara sare si ca plaja fara nisip....De unde dracu le scoate, habar n-avem. Aaaa, era sa uitam de strigaturi....Pai noi strigam, tipam, vorbim, soptim despre ea si despre nefacutele ei, dar cineva vrea sa ne puna pe silent....Vrea sa incetam zgomotul. N-avem cum, a devenit o a doua natura, daca nu putem sa strigam, o sa zumzăim.....precum albinutele din lucrarea de doctorat a lui Miha, dar de tacut.......nicio speranta!

Niciun of!
8 august 2016
Niciun mai!

Va rugam, lasati-o pe stan in pace. Are ea altele pe cap....spre exemplu, ce sa se faca cu noua picata in peisajul matrimonial. Este una care vrea sa strice armonia familiei si isi baga coada sa il fure lui stan ea pe stan el!

S-a intors lumea cu susul in jos si invers....
8 august 2016
e grav.....

Sa-l fureeee? Da de ce?!? Nu se duce de bunavoie? Vai , vai, vai ce lume nebuna, nebuna! Nimeni nu mai face sex consimtit?

Hai ca exagerati
8 august 2016
iesi de-aici!

Sper ca tu asta care scrii asa ceva nu esti de la 28! Sa-ti fie rusine!

Răspuns la: e grav.....
Adăugat de : S-a intors lumea cu susul in jos si invers...., 8 august 2016
Sa-l fureeee? Da de ce?!? Nu se duce de bunavoie? Vai , vai, vai ce lume nebuna, nebuna! Nimeni nu mai face sex consimtit?
divort la inspectorat
8 august 2016
versus divort la minister

Se poate si la notariat, si la tribunal, chiar si la DNA, dar ar fi prea mare bataie de cap si trebuie sa mai si platim. De aceea, noi cei de la 28 dorim sa se pronunte DIVORTUL de Stan cat mai repede si mai curat, fara amanari aiurea....Va garantam ca partile se vor intelege pana la urma. Chiar si miha este de acord, nici ea nu mai suporta tensiunea si isi doreste sa scape dar nu stie cum sa procedeze.....Nu vrea sa zica precum gaina, ca s-a impiedicat, dar nici c-a stat....Ea vrea mai degraba sa faca pe cocosul.....poate intr-o viata anterioara a fost cocos, cine stie! Trebuie ajutata sa se linisteasca, aratati-i drumul si divortati-ne cat mai rapid, conform prevederilor legale! Inspectoratul sau ministerul, cine se ofera???

of, of....
8 august 2016
mai, mai....

Ce faci, tu, sefutza ?! / Cui bagi tu limbutza / De te dai tu mare / Dar iti tii guritza / Plina cu bubitza ?! / Ce faci, tu, micutza ?! / Cui pupi tu manutza / De ramai in scoala / Din toamna pana-n vara ?! / Ce faci, mai, dragutza / Cui faci cu palmutza / De te dai lovita / Si neprihanita ?!.......

Divooooort?
8 august 2016
Si ăla micu' cu cine rămâne?

Ca in orice caz de divort, chiar daca cei implicati nu s-au iubit niciodata, ba chiar erau cat pe-aici sa-si scoata ochii....la figurat bineinteles, cineva sufera! Nici divortul de la 28 nu face exceptie. O sa sufere cineva, o sa planga, o sa urle dupa....tata mai degraba, mama fiind mireasa violata, adica scoala in sine si tot ce misca in ea. Cum cine o sa sufere? Pai....copacelul din fata scolii, stiti ala pe care miha l-a lasat in viata, nu s-a indurat sa-l taie ca pe ceilalti, când a venit directoare la 28. I s-a parut ei prea drăgălaș si l-a iertat. Acela o să plângă cu siguranta când se va pronunta divortul, doamne-ajuta sa se intample cat mai repede.

cineva o cauta....
8 august 2016
vai si-amar...

Ei, sexul consimtit nu mai este la moda! Doar pretransferul consimtit intre unitatile scolare mai are oarece succes. In rest....e mai interesant asa, gen viol! Mai naspa e ca unii....violatori gen miha stan violeaza grupuri, grupuri. N-are nicio treaba....E ca si cum si-ar cauta-o cu lumanarea, nu se gandeste ca se inverseaza rolurile ( cum de altfel s-a si intamplat ) si e vai de....funduletzul ei, cum se spune in popor.

Răspuns la: e grav.....
Adăugat de : S-a intors lumea cu susul in jos si invers...., 8 august 2016
Sa-l fureeee? Da de ce?!? Nu se duce de bunavoie? Vai , vai, vai ce lume nebuna, nebuna! Nimeni nu mai face sex consimtit?
12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4393 secunde