Începe sesiunea a doua a examenului de bacalaureat 2019

212
Începe sesiunea a doua a examenului de bacalaureat 2019 - incepesesiuneaadouabac-1566153014.jpg

Articole de la același autor

Absolvenții de liceu care, din diferite motive, nu au susținut bacalaureatul în vară sau care l-au picat vor susține, săptămâna aceasta, sesiunea a doua a examenului.
 
Conform calendarului stabilit de Ministerul Educației Naționale, prima probă scrisă a sesiunii de toamnă, cea la limba și literatura română, are loc miercuri, 21 august. Proba la limba și literatura maternă va fi susținută pe 22 august, iar pe 23 august, este programată proba scrisă obligatorie a profilului. Ultima probă scrisă va fi cea la alegere a profilului și va avea loc pe 26 august. 


Apoi, din 27 august, încep probele de competențe orale, la limba română. Pe 30 august, candidații vor susține proba de competențe digitale, iar pe 2-3 septembrie, va avea loc evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională. 


Primele rezultate ale probelor scrise vor fi afișate pe 3 septembrie, până la ora 12, astfel încât candidații nemulțumiți de note pot depune contestațiile în aceeași zi, între orele 12 și 16. 


Între 3 și 6 septembrie, este programată rezolvarea contestațiilor, urmând ca rezultatele finale să fie făcute publice pe 7 septembrie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4118 secunde