Inedită lansare de carte Amelia Stănescu

762
Inedită lansare de carte Amelia Stănescu - jazzsipoeziertf-1340118886.jpg
Una dintre cele mai emoționante voci poetice, a cărei inspirație se naște din cotidianul abracadabrant al visului erotic, Amelia Stănescu își prezintă public recenta sa carte, "Așternuturi de ploaie/ Couvertures de pluie", mâine, ora 19, la Club Doors.

Recitalul poetic, în lectura autoarei, va fi acompaniat de concertul de jazz susținut de Elena Gatcin (voce, pian), Emil Tănase (tobe), Andrei Railean (bas).

Amelia Stănescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala Dobrogea. Versurile ei au fost traduse în italiană, germană, engleză, maghiară, chineză, japoneză.

Volumul "Așternuturi de ploaie/ Couvertures de pluie" a apărut la Editura Brumar din Timișoara, într-una dintre cele mai elegante colecții de poezie din România. Versiunea în limba franceză a fost realizată de traducătorul și scriitorul constănțean Mădălin Roșioru.

Amelia Stănescu: "Mi-am propus ca această lansare de carte să iasă din tiparul convențional al evenimentelor de acest gen și de aceea propun pentru Constanța un rendez-vous inedit. Va fi un spectacol de jazz și poezie. Publicul va fi, cu siguranță, încântat". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Mihai Eminescu - omagiat la Medgidia
Pagina a fost generata in 1.0287 secunde