Concurs Informatica: distracție pentru cei mici, necesitate pentru cei mari

585

Articole de la același autor

Asociația Tineretului Liber Constanța, în colaborare cu Fundația Județeană Constanța a desfășurat, recent, în cadrul Centrului pentru Tineret Mangalia, concursul "Calculatorul este viitorul", prilejuit de Ziua Internațională a Dezvoltării Informaționale, sărbătorit pe plan internațional pe 24 octombrie.
La competiție au participat copii de la grădinițele 2 și 4 din Mangalia, pentru categoria de vârstă pre-școlară, iar la clasele V și VIII au participat elevi ai Liceului Teoretic "Callatis" din Mangalia. Astfel, la categoria de vârstă preșcolară s-au acordat următoarele premii: locul întâi, Andrei Oltean, locul al doilea, Denis Nicolae Tatu și locul al treilea - Mario Cincu. La clasa a V-a, locul întâi a fost obținut de Octavia Bercher, locul al doilea a fost ocupat de Adelia Rugea, Elif Chiosep și Maria Cîrlea, pe locul al treilea clasându-se Mădălina Teacă. La clasa a VI-a, locul întâi a fost obținut de Elena Turcănașu, pe locul al doilea s-a clasat Irina Vereși, iar locul al treilea a fost adjudecat de Andreea Șoancă.
Concursul și-a propus să pro-moveze importanța informaticii în condițiile folosirii acestei științe pe scară cât mai largă, fiind abordată, însă, și ca o modalitate de învățare interactivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9672 secunde