Inițiativă inedită a elevilor de la liceul din Ovidiu: Radio 15

124
Inițiativă inedită a elevilor de la liceul din Ovidiu: Radio 15 - evaluarenationala134082686113544-1445411505.jpg

Articole de la același autor

Mâine, în sala de consiliu a Primăriei Ovidiu, va avea loc festivitatea de inaugurare a proiectului Radio 15, care îi are drept inițiatori pe elevii clasei a IX-a din cadrul Liceului Tehnologic "Ion Podaru" din Ovidiu, cu sprijinul Primăriei Ovidiu și având ca partener Facultatea de Litere din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța.


La evenimentul de mâine participă primarul George Scupra, reprezentanți ai Liceului "Ion Podaru", reprezentanți ai asociației de părinți, studenți din cadrul Facultății de litere (specializările jurnalism și litere) și decanul Cristina Tamaș.


Proiectul are ca scop dezvoltarea abilităților elevilor care își doresc să cunoască și să urmeze cursurile Facultății de litere având ca specializări secțiile de litere și jurnalism, dar și o modalitate de a petrece timpul pauzelor într-un mod interactiv și distractiv. Programul și emisiunile Radio 15 vor fi difuzate și online pe pagina de facebook Radio 15 și site-ul Centrului Cultural Elena Roizen.

Grupul de lucru din cadrul proiectului Radio 15 este format din elevii Liceului Tehnologic Ion Podaru și studenți de la cele două specializări din cadrul Facultății de litere, dar și jurnaliști care vor dori să contribuie la acest proiect. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 21 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Bosquito, în club Phoenix
Miercuri, 21 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Paula Seling, concert la Constanța
Miercuri, 21 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Vama revine pe scena Clubului Doors
Pagina a fost generata in 1.2743 secunde