Video VIDEO. DE TOATĂ JENA! Coșmar pentru un fotbalist: faultat grav și scăpat de două ori de pe targă!

216
1
VIDEO. DE TOATĂ JENA! Coșmar pentru un fotbalist: faultat grav și scăpat de două ori de pe targă! - scapatdepetargapoza98157700-1445411867.jpg

Articole recomandate

Niciun sportiv nu ar vrea să treacă prin coșmarul de care a avut parte un jucător al unei echipe de fotbal din liga a doua, din Grecia. Mai ales când tocmai acești brancardieri sunt de serviciu!

Leonardo Koutris, un fotbalist al echipei Ergotelis, a avut parte de senzații mai tari decât și-ar fi dorit vreodată în timpul unui meci din Campionatul Greciei.

Faultat destul de grav, a fost înșfăcat de brancardieri, la propriu, urcat pe targă și scăpat imediat de pe ea. Spectatorii au fost marorii unui episod desprins parcă din filmele de comedie în care, după ce s-au certat preț de câteva secunde asupra modului în care să pună jucătorul pe targă, cei doi pur și simplu l-au aruncat pe ea. Au grăbit apoi pasul, dorind să-l scoată cât mai repede pe rănit de pe terenul de joc, însă, surpriză! L-au scăpat iar! Și, de parcă nu era de ajuns, au și căzut peste el. Într-un final, după ce au reușit să-l scoată în afara terenului, l-au scăpat iar. Totul în huiduielile suporterilor care au privit șocați întreaga "operațiune de salvare".



Comentează știrea

Cosmin
21 octombrie 2015
Bani numai pentru cei seriosi!

Bani numai pentru cei seriosi! Selectam oameni foarte seriosi pentru colaborare part-time la domiciliu. Oferim contract de comision si instruire în totalitate gratuita, pas cu pas, plus indrumare personala. Cerem: seriozitate absoluta, cunostinte elementare de navigare pe internet, de folosire a emailului, de lucru cu documente word si pdf. Numai cei foarte, foarte seriosi sunt rugati sa ceara mai multe informatii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Octombrie 2015
Stire din Sport : FC Farul, meci dificil cu SC Bacău
Pagina a fost generata in 0.564 secunde