Juniorii Viitorului vor calificarea în turul al doilea al Youth League

151
Juniorii Viitorului vor calificarea în turul al doilea al Youth League - viitorul-1445356145.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 18.00, pe stadionul "Central" al Academiei Hagi de la Ovidiu, FC Viitorul U19 va disputa partida cu FC Minsk, contând pentru turul I al Youth League. 


FC Viitorul și-a câștigat dreptul de a reprezenta România în această compe-tiție după ce a cucerit titlul de campioană națională. Youth League este cunoscută și sub denumirea de Liga Cam-pionilor pentru tineret. În această competiție, evoluează echipele de juniori ale cluburilor participante în UEFA Champions League și alte 32 de reprezentative ale altor țări. 


"Regulamentul permite utilizare a patru jucători născuți în 1996, noi am folosit unul, ei, patru. Echipa noastră este compusă din juniori născuți în 1997 și 1998. Cei mai mulți sunt din 1998. Este un meci greu, dar jucătorii s-au pregătit bine. Aș dori să vină cât mai mulți spectatori la stadion, pentru că va fi un meci interesant", a menționat președintele Aca-demiei Hagi, Paul Peniu. 


În partida din turul primei manșe, FC Viitorul a remizat la Minsk (2-2), iar acum este privită plecând cu prima șansă. 


"Primul lucru la care ne gândim este calificarea. Va fi un meci echilibrat. Adversarul este o echipă foarte bună, puternică fizic", a declarat jucătorul Alexandru Cicâldău, citat de site-ul oficial al Academiei. 


FC Viitorul U19 este condusă de antrenorul Vasile Mănăilă și directorul tehnic Lucian Burchel. 


Meciul va fi arbitrat de la centru de Vasilis Dimitriou, asistat de Charalambos Georgiou și Nikos Egglezou, toți trei din Cipru. 


Intrarea la meci va fi liberă și se va face la Tribuna I și II, începând cu ora 16.30. 


Cei care au abonamente la meciurile echipei din Liga I a clubului constănțean vor avea întâietate în păstrarea locului inscripționat pe card. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Octombrie 2015
Stire din Sport : FC Farul, meci dificil cu SC Bacău
Pagina a fost generata in 0.5905 secunde