Înscrieri pentru cursuri de limba chineză, la Universitatea „Ovidius”

447
Înscrieri pentru cursuri de limba chineză, la Universitatea „Ovidius” - cursuridelimbachineza-1611254888.jpg
Elevii, studenţii sau chiar adulţii constănţeni care doresc să înveţe limba chineză se pot înscrie, începând de astăzi, şi până pe 18 februarie, la cursurile organizate de Universitatea „Ovidius”, în cadrul Clasei Confucius.

Pregătirea se desfăşoară în parteneriat cu unităţi de învăţământ din China, iar cadrele didactice care predau sunt chiar de acolo, alese printr-o selecţie extrem de riguroasă. „Cursurile de limbă şi cultură chineză sunt structurate pe cinci module, de la începător la avansat, astfel încât sunt accesibile chiar de la gimnaziu. Învăţarea se face în limba engleză şi se poate ajunge la un nivel ridicat. Clasa Confucius, pe lângă aceste cursuri, oferă o serie întreagă de evenimente şi programe, iar China oferă burse şcolare. Cu alte cuvinte, perspectiva care se deschide elevilor şi studenţilor este aceea de a învăţa în China. Dacă sunt decişi să parcurgă toate etapele există o şansă foarte mare de a învăţa în China. În plus, cunoaşterea unei limbi mai rare, oferă perspective foarte mari şi la nivelul structurilor administrative ale Uniunii Europene şi ale celor româneşti”, explică directorul Clasei Confucius din cadrul UOC Constanţa, prof. univ. dr. Angelo Mitchievici.

Taxa pentru studenţi şi adulţi este de 250 de lei pe semestru, iar pentru elevi este de 150 lei pe semestru. Cursurile se desfăşoară, în prezent, online, şi acestea sunt accesibile şi celor care nu locuiesc la Constanţa, existând posibilitatea de a le urma online permanent. La final, după susţinerea testărilor, cursanţii vor primi certificate de limbă.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2992 secunde