Concurs Inspectorii școlari generali, în consfătuire națională

632

Articole recomandate

Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului organizează, în perioada 10 - 11 septembrie, la Deva, consfătuirea cu inspectorii școlari generali din țară.
Reuniunea a fost deschisă ieri, de Secretarul de stat pentru învățământul preuniversitar, doamna Zvetlana Preoteasa. Din partea Ministerului Educației și Cercetării vor fi prezenți, de asemenea, Secretarul de stat pentru învățământul în limbile minorităților, doamna Gabriella Pasztor, directori generali și directori din cadrul direcțiilor ministerului și ai Centrului Național pentru Curriculum și Evaluare. Județul Constanța este reprezentat la întâlnirea inspectorilor de către Marian Sârbu, inspector școlar general și de inspector școlar adjunct și de Adriana Cristina Oprea, inspector școlar general adjunct.
Discuțiile se vor concentra asupra organizării logistice a examenelor în anul școlar 2008-2009 și a admiterii în clasa a IX-a, evaluării la clasa a IV-a și evaluării PISA 2009, respectiv a instrumentelor de accesare a fondurilor structurale. Cu același prilej, vor fi prezentate și aspecte ale activității de evaluare externă a unităților de învățământ preuniversitar, aspecte specifice ale învățământului în limbile minorităților naționale, precum și strategiile manageriale ale inspectoratelor pentru anul școlar 2008. Vom reveni cu detalii despre discuțiile inspectorilor la întoarcerea acestora de la Deva.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.962 secunde