Institutul Român pentru Drepturile Omului i-a premiat pe liceenii de la "Blaga"

389

Articole recomandate

La finele lunii trecute, la Bistrița-Năsăud s-a desfășurat etapa națională a Concursului "Democrație și toleranță" - ediția a XIV-a -, la care s-au înscris 30 de echipaje reprezentând tot atâtea județe. Pentru prima dată a participat și un echipaj al Constanței, format din elevele Andreea Presură, Nicoleta Pandelea (din clasa a VII-a A) și Andra Popa (din clasa a III-a) de la Liceul Teoretic "Lucian Blaga" Constanța. Echipajul a fost coordonat de prof. Maria Belu, Elena Basa și M. Anastasoaie.
Directorul liceului, profesor Elisabeta Linea, a declarat că "eforturile elevilor și profesorilor au fost încununate de succes. Institutul Român pentru Drepturile Omului răsplătind echipajul Constanței cu Premiul II special, iar elevele au primit câte un aparat radio Panasonic și cărți privind drepturile omului".
În clasamentul general, echipajul Constanței s-a calificat pe locul 12 cu 81,16 puncte obținute pentru tema de cercetare "Agresivitatea în rândul elevilor". Primele trei locuri în clasamentul general au fost ocupate, în ordine, de județele Argeș, Sălaj și Dâmbovița, care au o îndelungată experiență în participarea la acest concurs. Județul organizator, Bistrița, s-a clasat pe locul 18.
De asemenea, directorul Linea a ținut să remarce buna organizare a concursului, inclusiv condițiile de cazare, de masă și programul educativ complementar concursului propriu-zis.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7338 secunde