"Înțelepciunea omului albastru", autobiografia belgianului îndrăgostit de Dobrogea

739
1

Articole de la același autor

Ag Ereitack Ilaji, un cetățean belgian născut în Mali, s-a îndrăgostit iremediabil de meleagurile dobrogene. Venit în urmă cu câteva decenii în România, belgianul s-a acomodat rapid cu Techirghiolul, Constanța și Mihail Kogălniceanu, motiv pentru care a continuat să se reîntoarcă cu drag printre români și tătari.

Prietenii din județ i-au pregătit o surpriză week-end-ul trecut, pe malul lacului Siutghiol. Astfel, cu ajutorul Asociației "Viitorul Orașului Tău", a avut loc lansarea autobiografiei lui Ilaji, "Înțelepciunea omului albastru", iar aproximativ 50 de persoane s-au bucurat de reușita proaspătului scriitor și au luat parte la acest eveniment cultural.

Comentează știrea

nino1
11 iulie 2017

FAKE news! care Belgian??!! asta este un afrikan original!! cum a reausit el sa scrie o (singura) acrte ramane un mister! intrebatil pe mazare ca el avea multi prieteni acolo!! ce-a ajuns Romani sa sfinteasca afrikanii! Dar, chiar nu mai sunt romani care scriu carti si MERITA sa fie laudati!!!??? se vede ca sunteti finantati de Soros+ ubama hussein!! vai de capul vostru...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3537 secunde