Învățătoarea Nicoleta Dincu ripostează

3603
28
Învățătoarea Nicoleta Dincu ripostează - eleviexamen-1405923045.jpg

Articole de la același autor

Pe data de 4 iulie, prof. Adriana Cristina Oprea a fost demisă din funcția de inspector general din cadrul Inspectoratului Școlar județean Constanța, aceasta afirmând că la baza demiterii a stat scandalul iscat de învăță-toarea Nicoleta Dincu, de la Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu".

Ca urmare a publicării articolului intitulat "Când a mințit Răducu Popescu? Inspectorul general și-a decapitat adjunctul", învățătoarea Nicoleta Dincu a remis redacției "Cuget Liber" o adresă în care afirmă că "în cadrul articolului menționat, numita Adriana Oprea a făcut afirmații false și cu rea credință, menite să inducă în eroare atât ziarul, cât și, prin intermediul acestuia, opinia publică".

În ceea ce privește afirmația "nouă părinți, din cei 15, care și-au retras copiii din clasă", învă-țătoarea Dincu afirmă că există un memoriu semnat de 17 părinți în care aceștia își exprimă mulțumirea și susținerea față de comportamentul și activitățile sale.

De asemenea, aceeași învățătoare afirmă că sancțiunea "avertisment scris" pe care a primit-o din partea consiliului profesoral a fost anulată conform hotărârii Colegiului de disciplină al ISJ Constanța, care a admis "excepția nulității absolute a deciziei de sancționare".

Trebuie precizat, totuși, că în ziua anterioară publicării articolului din "Cuget Liber", am încercat în repetate rânduri să o contactăm telefonic pe învățătoarea Nicoleta Dincu pentru a stabili o întâlnire, dar nu a fost de găsit. 

Comentează știrea

28 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Pedros Martinos
21 iulie 2014
Jos incompetentii din invatamantul constantean!

Este absolut falsa afirmatia dvs potrivit careia scandalul a fost provocat de invatatoare. Cea care a cazut in capcana propriei sale prostii/ nemernicii si incompetente a fost chiar fosta inspectoare Oprea Adriana - Cristina, in complicitate mizerabila cu directoarea Anamaria Ciobotaru, fosta PEFTITA. Faceti o ancheta jurnalistica competenta si va veti convinge de mafia de la Colegiul Pedagogic, patronata de incompetenta, iresponsabila si superficiala Anamaria Peftita, Ciobotaru dupa casatoria cu un ofiter de Marina. Domnul inspector general Popescu trebuie sa o demita urgent pe aceasta individa, care isi bate joc nu numai de propriii colegi, ce de insasi meseria de pedagog.

Nedumeritul de la Mare
21 iulie 2014
Curiozitate

Pedros, dar de unde stii tu ce face, cum face, cu cine face madam Ciubotaru de la Pedagogic? Daca stii mai multe, spune tot ca sa stim si noi. Ai si poze? :))))

Lolek si Bolek
21 iulie 2014
Domnului Justitiar

"Te asteptam"??? Da' tu in numele cui vorbesti, justitiarule? Sunteti un "comando" al Dreptatii si Adevarului sau esti vreuna/ vreunul dintre cei care terorizeaza corpul profesoral de la Colegiul Pedagogic?

Parinte
22 iulie 2014
Invatatoarea incompetenta

Din pacate, printre cadrele didactice care nu fac cinste invatamantului, este si invatatoarea Dincu. Parintii care au avut copii la ea pot confirma asta. Acum vreo 3 ani a mai aparut in presa pt ca batea elevii. Nu poti sa te numesti cadru didactic daca iti pedepsesti copiii de la clasa in acest mod ( nu le da pauza, le vorbeste urat, ii pedepseste, ii loveste).

parinte
24 iulie 2014
invatatoarea Dincu

http://observatordeconstanta.ro/78811/educatie-cu-parul-la-clasele-primare-78811.html

M.J.
24 iulie 2014
Parinte ratat

Bai, parinte prost! De unde reiese ca invatatoarea bate copiii? Daca raspunzi la niste comenzi ca un robot, e treaba ta, dar nu murdari oameni nevinovati, idiotule/ idioato!

Neagoe Basarab
24 iulie 2014
Invataturile lui Neagoe Basarabi catre prosti

Faptul ca individa(ul) de mai sus scoate din latrina un articol fals, scris la comanda si cu rea credinta, dovedeste (fara nicio indoiala) ca face parte din gasca de aruncatori cu piatra in valorile autentice, care (inca) rezista invaziei ticalosiei, prostiei, prostilor. Autoarea articolului, A. Rogoveanu, este prietena cu directoarea Colegiului Pedagogic si a scris articolul la comanda acesteia. Domnisoara invatatoare Dincu Nicoleta este singura din colectivul profesoral din Colegiul "Constantin Bratescu" care dovedeste demnitate si se lupta cu sistemul ticalosit din invatamantul constantean. De aceea se arunca cu pietre in domnia sa. Când apare un om destept, toți prostii se unesc împotriva lui. Hai sictir, prostilor, ticalosilor, nesimtitilor!

Invatatoare
24 iulie 2014
Raul de la Colegiu

Samanta RAULUI din aceasta institutie este directoarea Colegiului, care, in complicitate cu unele dintre colegele sale, patroneaza mafia de aici... Este o discipola a sinistrului Vitanos, un comunist habotnic, care si acum mai calca pe la Colegiu si este consultat in unele probleme. A fost demisa anul trecut, pentru incompetenta, dar colectivul a repus-o in functie. Este ciudat ca, de peste sapte ani, aceasta directoare este mentinuta la conducere. Probabil ca spagile pe care le primeste de la unii invatatori/ profesori si pe care, la randul sau, le ofera pe la Porti Inalte, relatiile pe care le are la nivelul Ministerului, sunt argumente solide de mentinere a sa in scaunul directorial. Pana cand conducerea Inspectoratului nu se va implica ferm in schimbarea acestei vipere si a altor directori de scoli/ licee din municipiu si judet, invatamantul constantean nu are nicio sansa sa se reabiliteze. Invatatoarea Dincu, dar si altii ca ea, nu are nicio sansa sa castige impotriva mafiei din Colegiu, din invatamantul constantean, dar este un exemplu ca se poate si ca mai exista oameni adevarati, demni, incoruptibili, curajosi. Ceilalti, in incompetenta, iresponsabilitatea si superficialitatea lor, lasa capul in jos, asteapta ziua de salariu si barfesc, iar altii arunca cu laturi... Astia sunt, nu asteptati mai mult de la ei! De ce presa locala nu face o ancheta in acest Colegiu? Directoarea se lauda ca are relatii la toate ziarele din Constanta si ca nimeni nu ii poate face ceva. Chiar asa?

Cristian Medeleanu, un fost elev
24 iulie 2014
Sa ne pretuim dascalii

Doamna Nicoleta Dincu este o invatatoare exceptioanala. In anul 2006, i-am fost elev la scoala din Basarabi si toti colegii mei o iubeam. Nu va mai luati de dumneaei, pt ca nu va ridicati la nivelul de pregatire si omenie pe care le are in relatiile cu elevii si parintii, cu toti oamenii. In fiecare an, de 8 Martie, de Craciun, de Paste, de SF. Nicolae ii trimit mesaje. Eu nu va vorbesc urat, dar meritati. Mai bine vedeti-va de problemele voastre si nu va mai legati de oameni curati si nevinovati.

teach'
24 iulie 2014
dincu

a ajuns dincu simbolul luptei impotriva mafiei invatamantului constantean ! :))))))) de unde ai scos-o, bre, macar o cunosti? e o frustrata, antisociala si inveninata impotriva vietii, nu numai a colegilor! de fapt, cine se afla in spatele lui dincu si care este scopul acestui scandal?

28 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6196 secunde