Teroare în cartierul Tomis Nord

5142
32
Teroare în cartierul Tomis Nord - fondteroareincartierultomisnord1-1405262219.jpg

Articole de la același autor

Locuitorii blocurilor din vecinătatea campusului social "Henri Coandă", din cartierul constănțean Tomis Nord, sunt revoltați. Aceștia spun că sunt terorizați de copiii vecinilor lor, care le distrug mașinile: "Au ajuns la un nivel de nesimțire incredibil, i-am surprins cum săreau de pe o mașină pe alta!".

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că, încă de la înființare, Campusul social "Henri Coandă" a fost subiect de nemulțumire pentru locuitorii din zonă. Unii au acuzat că, odată cu venirea noilor vecini (care provin din pătura săracă a societății, mai expusă infracționalității), au început să le dispară până și hainele de pe sârmă și preșurile din fața ușilor. De câteva luni, locuitorii blocurilor de pe strada Tulcei, situate în imediate apropiere a campusului, acuză că au probleme din cauza copiilor lăsați nesupravegheați, care le distrug autoturismele.

"În ultimele câteva luni, am depus vreo cinci sau șase plângeri la Secția 2 Poliție, pentru distrugere. Firma la care lucrez are sediul într-un bloc învecinat campusului social și aproape că nu este săptămână în care să nu îmi găsesc mașina în parcare lovită sau zgâriată. Săptămâna aceasta, am surprins o minoră, cred că are aproximativ 9 - 10 ani, în timp ce desena cu ceva ascuțit pe portiera mașinii mele! Iar asta nu este tot: copiii lor sar de pe o mașină pe alta, de ne-au înfundat plafonul autoturismelor. Am fost, am depus plângeri la poliție, dar până în prezent nu am primit niciun răspuns", ne-a sesizat unul dintre constănțenii care spun că au avut de suferit din cauza locatarilor din campusul social "Henri Coandă", angajat la o firmă de contabilitate.

Iar oamenii din zonă îi dau dreptate: "Au fost zgâriate mai multe mașini, au fost depuse plângeri la Poliție, dar nu s-a întâmplat nimic. Ni se spune că sunt minori și că vor fi luate măsuri împotriva părinților. Dar ce le vor face? Le vor da o amendă pe care și așa nu au din ce să o plă-tească?", a adăugat o vecină.

"Nu sunt copiii mei!"

Locatarii campusului social știu despre această nouă neînțelegere cu vecinii lor de la blocurile de pe strada Tulcei, după cum ne-au mărturisit. Dar în niciun caz nu este vorba despre copiii lor, ci poate or fi ai altor locatari ai campusului.

"Da, am auzit că sunt zgâriate ma-șinile, la intrare în campus, dinspre Tulcei, dar nu sunt ai mei! Ai mei sunt cuminți, merg la locul de joacă și acasă, doar atât. Aici sunt mai multe categorii de oameni, fiecare cum și-i educă (n.r. - copiii). Sunt unii de nici nu ai ce să le ceri!", a să-rit ca arsă o tânără de etnie romă, pe care am găsit-o întinzând rufe.

Ce spune Poliția

Supărarea locuitorilor din zonă am transmis-o și reprezentanților Poliției Constanța, mai ales că oamenii spun că o parte din supărarea lor este și vizavi de modul cum înțeleg să gestioneze problema polițiștii Secției 2.

"La ultimul incident, deși s-a apelat la Serviciul de urgență 112, polițiștii au venit în zonă abia după 15 minute, în condițiile în care Sec-ția 2 se află la aproximativ 50 de metri de bloc", ne-a semnalat Elena U., o altă locatară din zonă.

"Problematica din zona respectivă se află în atenția noastră și desfășurăm activități de menținere a ordinii și liniștii publice în sistem integrat, împreună cu jandarmii și polițiști locali. Totodată, pentru prevenirea și combaterea fenomenelor antisociale în zonă au fost și vor mai fi organizate acțiuni punctuale", a declarat Bogdan Păduraru, purtător de cuvânt al Poliției Constanța, cu privire la cele semnalate. 

Comentează știrea

32 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
luk
14 iulie 2014
solutie

Punctual voi politistii din acea sectie i.preuna cu Mazăre să ne pupati in cur de nesimtiti ce sunteti!

petrica
14 iulie 2014
ce sa mai?

ce sa mai comentam stirea nu se stie ca asta fac tiganii ,masina sparta de 3 ori in decurs de 1 an,ies din cartierul lor si isi fac nevoile pe linga blocuri (asa sunt invatati)aurupt pomii fructiferi etc sa se duca cu mascariciul de constanta si cu stan care a avut ideia la o cafea

petrica
14 iulie 2014
tot eu

nici voi nu dati nimic despre protestul ANTIMAZARE?

Antonescu
14 iulie 2014
Rupeti ciorile

Omor fratilor.L-ai prins, rupe-i picioarele.Sa vezi cum o sa apara pe urma tiganca care zicea ca nu sunt copiii ei cei care fac scandal.

CUGETUL A DEVENIT, DIN PACATE, SLUGARNIC CU MAZARE
14 iulie 2014
NIMIC DE PROTESTUL IMPOTRIVA LUI PASTAIE???

EU UNUL RENUNT SA VA MAI CITESC!

sindbad
14 iulie 2014
Cei care produc gauri in bugetul local...

Cu votul pensionarilor a putut mazare sa faca toate escrocheriile, inclusiv aducerea tiganetului in buricul targului. Acest loc trebuia sa fie la periferie. Galeriile Soveja (care oricum arata a tiganie), s-au transformat intr-o zona insalubra, cafenea in aer liber ptr tiganet si cersetori. Candidatul care o sa mute cartierul HC la periferie, o sa castige primaria. Prostimea care da din coada la vedere paketului electoral, inconstienta, distruge viitorul orasului, candva falnic, acum un oras de pomanagii si tigani, oras controlat de camarilla locala. Va mai intrebati de ce platim gigacaloria scumpa, discriminarea aratata de asa-zisele controloare RATC fata de albituri vis-a-vis tiganet, distrugerea verdelui, afacerile controlate de firmele Cupolei? Votul prostimii e cumparat constant prin mita la paket ,transportul mocca, si aj. ptr incalzire. Rar de la Cta, razbate ceva la suprafata, toti fiind cumparati, inruditi, relatii, cumetrii, clanuri.Cu presa si prostimea sub control, treaba merge unsa...Lupta impotriva coruptiei trebuie sa aiba si suportul cetatenilor. Schimbat sistemul de gandire al prostimii asistate " Fura, dar ne da si noua". D-aia a venit procurorul american, J. Warren, si are biroul langa seful DNA, Kovesi. Luati aminte, SUA nu-i inghit pe comunisti...

cititor
14 iulie 2014
...

Paguba-n ciuperci daca renunti sa mai citesti!

Răspuns la: NIMIC DE PROTESTUL IMPOTRIVA LUI PASTAIE???
Adăugat de : CUGETUL A DEVENIT, DIN PACATE, SLUGARNIC CU MAZARE, 14 iulie 2014
EU UNUL RENUNT SA VA MAI CITESC!
Mociu C
14 iulie 2014
Doua scursori legionare, o Fasole Drogata si un Porc Vesnic Beat au spurcat Constanta

Atit timp cit Constanta este condusa de doua scursori legionare, o Fasole Drogata si un Porc Vesnic Beat, in Constanta se vor face numai lucruri sucite, invers decit trebuie. Evident ca de foarte mult timp locuitorii Constantei nu se mai astealta la nimic bun din partea acestor doua lepre. Nici locuitorii orasului Ovidiu nu se mai pot astepta la nimic bun din partea lui Zdreanță Scupra, cel care nu si-a respectat nici o promisiune facuta in campania electorala, in schimb a realizat cartelul mafiot Zdreanță Scupra-Fane tiganu-Hanganu. In efervescenta lui creatoare in a jecmăni, Zdreanță Scupra uită sa se mai intereseze si de ce se intimpla pe acasa in lipsa lui deoarece coțofana lui e…fierbinte. Oricum, zilele lui ca primar sunt numarate. Și zilele lui de libertate sunt numarate. Si, la fel, sunt numarate zilele cit vor avea parte de libertate toți nespălații paria care fac parte din cartelul mafiot creat de el. Sub patronajul lui Zdreanță Scupra, coruptia in Primaria Ovidiu a atins cote mai alarmante decit in Primaria Constanta : indolenta si nesimtire cit cuprinde, cafele, totala nepasare pt. problemele de servici si, ori de cite ori e posibil, ciubucuri, ciubucuri. Multe posturi din primaria Ovidiu nu-si justifica activitate, deci in acele functii se pierde in mod total nejustificat banul public. Din aceste motive multi din actualii angajati vor trebui indepartati din Primarie. Orasul Ovidiu are nevoie de un om integru, care a dovedit ca pune drapelul patriei mai presus de interesele personale.

u
14 iulie 2014
u

Te trailes bahtalooo rumales din rrumalia, valuare, salam, regheton, valuareeeee baaaaa.

make
14 iulie 2014
pentru mociu costel

vad ca nu mai incetezi sa aduci injurii impotriva tuturor. vad ca vrei cu orice pret sa ajungi primar. dar de ce nu ne povestesti cum in tenerete tu cu fratetu cumparati o bere la atlas si o beati impreuna ? de ce nu ne povestesti cum va batea taicatu pe tine si pe fratetu ? de ce nu ne povestesti cit de iubitoare erau surorile voastre in tinerete ? ar trebui sa povestesti si alte lucruri pe care tatal lui bagia tanase, cind se imbata, le insira prin tot ovidiul, lucruri pe care el le stie de la fisu, tase : atena (nepoatata) cind lucra in ovidiu, zilnic dupa ce pleca de la program se imbirliga cu francu (seful ei) la hotelel din marginea ovidiului (iesirea spre kogalniceanu) ; cica facea asa ca barbasu e impotent si in loc sai dea copii ia dat doi bastarzi (asa ii numeste tase). bagia batrinu spune ca fisu, tase, o uraste pe atena cu ura de moarte pentru ca cei doi bastarzi (asa ii numeste tase) ai lui atena ar putea sa-i ia o parte din casa. bagia batrinu mai insira prin ovidiu, cind se imbata, ca fisu, tase, i-a spus ca adriana si-a cumparat o diploma la chisinau fara sa faca o ora de curs, si se crede intelectuala, dar e proasta de bubuie si de proasta ce e il face de ris peste tot pe unde se duc impreuna ; tase stie ca il inseala cu nasul lor dar nu poate sa faca nimic, nu poate sa dea divort de ea pt. ca si-ar pierde si functia si casa.

32 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5585 secunde