Notar public din Mangalia, în atenția polițiștilor pentru distrugere

426
Notar public din Mangalia, în atenția polițiștilor pentru distrugere - notarpublicmangalia-1404660153.jpg

Articole de la același autor

O femeie de 50 de ani este anchetată de oamenii legii pentru distrugere și refuzul de a-i fi recoltate probe biologice. Potrivit oamenilor legii, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 3,35, femeia circula la volanul mașinii sale, pe strada Emil Palade, din municipiul Mangalia, și a lovit două autoturisme parcate. Unul dintre autoturisme, au precizat oamenii legii, se afla în curtea unui imobil.

Surse din cadrul anchetei susțin că șoferița este notar public în Mangalia, Angela Manea.

"Oamenii legii au identificat o femeie în vârstă de 50 de ani, care conducea un autovehicul, care a intrat în coliziune cu un autoturism parcat, după care aceasta a efectuat manevra de întoarcere înapoi și a intrat în curtea imobilului unei persoane", au precizat reprezentanții Poliției Constanța.

Atunci când polițiștii au vrut să verifice dacă a consumat băuturi alcoolice, femeia a refuzat testul cu aparatul Drager și recoltarea de probe biologice. Într-un final, aceasta a fost transportată la Secția de Neuropsihiatrie din cartierul Palazu Mare. La începutul acestei săptămâni, dosarul va fi înaintat spre continuarea anchetei Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, iar șoferița va fi cercetată pentru distrugere și refuzul de recoltare probe.

Potrivit oamenilor legii, femeia a susținut că este nevinovată de acuzațiile care i se aduc. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4524 secunde