Invitaţie la film. Ce pelicule puteţi viziona în zilele următoare

111
Invitaţie la film. Ce pelicule puteţi viziona în zilele următoare - filme-1685977131.jpg

Articole de la același autor

Zilele acestea, după ce termină cei mici orele la şcoală sau la grădiniţă, îi puteţi duce la un film. În pelicula „Aventuri până la Lună și înapoi”, timp de aproape o oră şi jumătate îl veţi vedea pe Peter, care pornește într-o călătorie magică pentru a o salva pe surioara sa, Anne, dar trebuie să înfrunte un teritoriu misterios: Luna! Anne a fost răpită de maleficul Om al Lunii atunci când a încercat să-l ajute pe gândacul Zoomzeman, în căutarea soției sale. În aventura sa fantastică, Peter aterizează pe Pajiștea Stelară, unde îl întâlnește pe somnorosul domn Sandman, dar el știe că, doar la cina Zânei Nopții din castelul din nori, poate afla unde este Anne - dar nu sunt suficiente locuri pentru toată lumea. Așa că se alătură cursei nebunești de-a lungul Căii Lactee împotriva celor cinci Spirite ale Naturii, dintre care îi amintim pe Uriașul Furtunii, Vrăjitoarea Fulgerului şi Vrăbioiul Ploios.

Dacă optaţi pentru „Super Mario Bros: Filmul”, veţi afla care este povestea frațior Super Mario, în călătoria lor prin Regatul Ciupercilor.

Regizat de Aaron Horvath și Michael Jelenic, după un scenariu de Matthew Fogel, filmul îi are în distribuție pe Chris Pratt în rolul lui Mario, Anya Taylor-Joy în rolul Prințesei Peach, Charlie Day în rolul lui Luigi, Jack Black în rolul lui Bowser, Keegan-Michael Key în rolul lui Toad, Seth Rogen în rolul lui Donkey Kong, Fred Armisen în rolul lui Cranky Kong, Kevin Michael Richardson în rolul lui Kamek și Sebastian Maniscalco în rolul lui Spike. O altă sugestie de petrecere a timpului liber este filmul „Gardienii galaxiei volumul 3”, în care iubitul grup de neadaptați arată puțin diferit acum. Peter Quill, încă tulburat de pierderea Gamorei, trebuie să-și regrupeze echipa în jurul lui, pentru a apăra Universul și pentru a-l proteja pe unul dintre ei. O misiune care, dacă nu este finalizată cu succes, ar putea duce la sfârșitul Gardienilor așa cum îi cunoaștem. Aşadar, nu putem decât să vă urăm vizionare plăcută!



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.009 secunde