Copii români, folosiți într-un film despre pedofilie regizat de un austriac

276
1
Copii români, folosiți într-un film despre pedofilie regizat de un austriac - film-1662298561.jpg

Articole de la același autor

Un regizor austriac este acuzat că a folosit mai mulți copii români într-un film despre pedofilie fără să-i informeze pe părinți despre conținutul peliculei, potrivit unei investigații a publicației Der Spiegel! Copiii care au jucat în film au vârste cuprinse între 9 și 16 ani, iar filmul va avea premiera chiar în această lună. Pe de altă parte, avocații regizorului spun că acuzațiile sunt nefondate. 


Potrivit investigației jurnaliștilor, copiii care au jucat în film au fost supuși unor scene de nuditate și violență fără să fie pregătiți de echipă pentru aceste secvențe. Regizorul austriac este acuzat că i-a folosit pe minori, iar părinții nu au știut ce roluri vor avea micuții. Mai mult, părinții spun că în momentul în care au vrut să vadă despre ce e vorba, nu li s-a permis accesul la filmări.

Filmul în care au jucat copiii minori va avea premiera pe data de 9 septembrie la Festivalul de Film de la Toronto. Potrivit jurnaliștilor, nici părinții, dar nici ceilalți actori nu știau că filmul va apărea în această lună.

Îngrijorător este că micuții au rămas cu traume după ce rolurile din acest film. Unul dintre copii, care avea doar zece ani la momentul filmărilor povestește că a filmat o scenă la duș în care actorul principal era complet dezbrăcat și l-ar fi întrebat și pe el dacă vrea să se dezbrace. Un alt copil care are un tată alcoolic ar fi fost ales special pentru secvențe cu o persoană dependentă de alcool. Micuțul ar fi început să plângă în momentul filmărilor și i s-a făcut rău.


Comentează știrea

Marian
6 septembrie 2022
Pana cand?

Ce fac autoritatile romane in cazul regizorului nazist austriac, Ulrich Seidl? De ce nu i-au nicio masura contra acelui regizor austriac, care este foarte posibil sa fie el pervers, pedofil? Este un atac direct la adresa Romaniei acest film. Este o bataie de joc nazista. Ce face Biserica Ortodoxa Romana care are autoritatea si mijloacele necesare in vederea pedepsitii acelui regizor austriac? Biserica Ortodoxa Romana il poate pedepsi prin slaujbele religioase pe care le poate face in cazul in care inamicii Romaniei denigreaza Romania! De ce nu face nimic Biserica noastra? Pe politicienii romani nu-i intereseaza denigrarea si defaimarea Romaniei, dar, ne asteptam ca cel putin Parintele Patriarh Daniel sa i-a masurile necesare. Conducatorii Bisericii noastre stiu foarte bine ce se intampla in asemenea cazuri si ar putea lua masurile necesare pe care politicienii nostri nu le i-au. Puterea spirituala a Bisericii Ortodoxe Romane este foarte mare. Avem zeci de mii de preoti, preotese, calugari, calugarite, protopopi, avem si epicopi, mitropoliti si pe insusi Patriarhul Daniel, care ar putea sa posteasca si sa se roage contra inamicilor poporului roman, dar nu o fac! Pedepsele care ar veni asupra inamicilor straini care defaimeaza Romania ar fi extreme si nu ar mai indrazni nimeni sa denigreze Romania in mass media, televiziune, Internet, etc., pentru ca ar vedea ce se intampla cu ei! Nici daca ar fi platiti cu sume imense de bani nu ar mai indrazni sa defaimeze Romania! Aduce-ti-va aminte de politicianul austriac JOERG HEIDER, care a jignit foarte mult poporul roman si apoi a murit intr-un accident de circulatie! Nu vreau sa afirm ca trebuie neaparat pedepsiti cu pierderea vietii, dar cel putin sa primeasca alte pedepse foarte grele de la Dumnezeu! Daca ne tot lasam calcati in picioare de zeci de ani fara sa reactionam, atunci suntem niste oameni fara coloana vertebrala dreapta, si fara demnitate. Pana cand nu vor reactiona conducatorii politici si religiosi la bataile de joc contra Romaniei? S-au obisnuit jurnalistii straini, cineastii straini, politicienii si serviciile secrete straine mai ales cele din apropierea tarii noastre sa ne calce in picoare de zeci de ani pentru ca stiu ca romanii nu reactioneaza aproape niciodata la astfel de atacuri la adresa Romaniei, si astfel, isi bat joc de tara noastra facndu-ne in tot felul! Stiti cum suntem vazuti in Europa, America de Nord, chiar si de Sud, in Asia de Vest, asa numitul Orient Mijlociu, Africa de Nord si chiar in Australia si Noua Zeelanda!!! Este o mare umilinta si rusine pe tara noastra adusa de inamicii nostri si autoritatile statului, politice si religioase nu reactioneaza defel! PANA CAND?

Pagina a fost generata in 1.1644 secunde