Gabriela Firea, sprijin pentru ajutorarea familiilor cu mul╚Ťi copii

243
2
Gabriela Firea, sprijin pentru ajutorarea familiilor cu mul╚Ťi copii - gabi-1662135021.jpg
Gabriela Firea sare ├«n ajutorul familiilor cu mul╚Ťi copii. Ministrul Familiei a declarat c─â statul trebuie s─â ajute p─ârin╚Ťii care nu reu╚Öesc s─â fac─â fa╚Ť─â cheltuielilor, mai ales c─â vine iarna ╚Öi ├«ncep ╚Öcolile. Firea s-a dus chiar ├«n s├ónul unei familii ce prime╚Öte ajutor din partea comunit─â╚Ťii, potrivit Realitatea.net


ÔÇ×Vizitez o familie cu patru copii care se preg─âte╚Öte pentru un nou an ╚Öcolar. ├Än astfel de familii numeroase, poate fi dificil pentru p─ârin╚Ťi s─â le asigure copiilor toate cele necesare. Este o cheltuial─â foarte mare, f─âcut─â ├«n acela╚Öi timp pentru to╚Ťi, deci, un efort considerabil. M─â impresioneaz─â tot ce fac p─ârin╚Ťii tocmai pentru ca micu╚Ťii s─â nu simt─â lipsurile.

To╚Ťi copiii trebuie s─â plece ├«n via╚Ť─â cu ╚Öanse egale. Cu at├ót mai mult trebuie s─â avem grij─â de copiii care tr─âiesc ├«n familii numeroase, cu venituri reduse ╚Öi a c─âror p─ârin╚Ťi se lupt─â pentru a le asigura toate cele necesareÔÇŁ, a transmis ministrul.


Comentează știrea

Constantin
2 septembrie
Erorile neamului vânzător, trădător și "ajutător pentru voturi"

Dac─â nu pot, de ce fac "crescatorii" ??!? Responsabilitatea personala unde este ??!!

Gloria Matern─â
3 septembrie
Ordinul Mam─â Eroin─â

O romanca adevarata, sa sprijinim Gloria Neamului Romanesc. Pina si vrajmasii puneau mare pret pe pruncii nostrii. Ii duceau la Stambul, le dadeau hrana, haine, ii invatau taina armelor si apoi ii inrolau in distinsa oaste a Imperiului. Chiar si tovarasii la capitolul asta au dat dovada de mare intelepciune. Cum stimabililor sa nu pretuiti o noua viata? Onorata de la numarul 10 avea parte si de o bonificatie de buna romanca. Cu noii intelectuali si principiul curcubeului, din natie o sa devenim o rasa protejata, hranita artificial in rezervatii.

Pagina a fost generata in 0.3238 secunde