Filmul „Alcarràs”, premiat la Berlin, poate fi vizionat acum la Centrul Cultural „Jean Constantin”

207
Filmul „Alcarràs”, premiat la Berlin, poate fi vizionat acum la Centrul Cultural „Jean Constantin” - film-1660653343.jpg

Articole de la același autor

Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, aflat în subordinea Consiliului Judeţean Constanţa şi cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța, organizează, până la finele lunii august, proiectul cultural cinematografic „Caravana filmelor T.I.F.F.” Potrivit reprezentanţilor instituţiei de cultură, proiectul aduce în prim plan cinci filme, dintre care patru premiate la Festivalul Internațional de Film „Transilvania”, primul festival de lungmetraj din România, care a ajuns anul acesta la cea de- a XXI-a ediție. Programat inițial în data de 24 iulie, filmul „Alcarràs”, nu a putut fi difuzat la acel moment, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Pe această cale, vă lansăm invitaţia de a-l viziona vineri, 26 august, începând cu ora 18.00, în sala Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”.

Inspirat din viața familiei regizoarei și realizat numai cu actori neprofesioniști, cu vârsta cuprinsă între cinci și 80 de ani, filmul spune povestea familiei Solé, o familie numeroasă de fermieri dintr-un mic sat din regiunea Catalonia, Alcarràs. Anul surprins în film poate fi ultimul în care cele trei generații își petrec timpul împreună, culegând piersici din livada familiei. Noile planuri pentru teren, care includ tăierea piersicilor și instalarea de panouri solare, provoacă o ruptură în această familie mare, unită, tulburată de un viitor incert. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2571 secunde