Invitație la film. Liam Neeson răzbună moartea fiului său

572
Invitație la film. Liam Neeson răzbună moartea fiului său - filme1-1550856383.jpg

Articole de la același autor

Este weekend, deci aveți timp și de un film bun. Pentru acest sfârșit de săptămână, Cinema City Tomis Mall vă face câteva sugestii. "Favorita" este o opțiune, în film fiind distribuite Emma Stone, Rachel Weisz, Joe Alwyn, Olivia Colman, Nicholas Hoult. Începutul secolului al XVIII-lea aduce în prim-plan Anglia, care este în război cu francezii. Cu toate acestea, cursele cu rațe și degustarea de ananas sunt activități care prosperă. Fragila regină Anne ocupă tronul, iar prietena ei, Lady Sarah guvernează țara în locul ei, în timp ce are grijă de sănătatea și de caracterul schimbător al Annei. 


Atunci când Abigail sosește la palat în postura de servitoare, farmecul ei o cucerește pe Sarah, care o ia sub aripa ei. Astfel, Abigail întrevede o șansă de a se întoarce la rădăcinile ei aristocratice. În timp ce problemele politice devin destul de consumatoare pentru Sarah, Abigail descoperă oportunitatea de a deveni însoțitoarea reginei. Prietenia lor înfloritoare îi oferă șansa să-și îndeplinească ambițiile și nu va lăsa pe nimeni și nimic să îi stea în cale.


Liam Neeson revine în pelicula "Ucide-l cu sânge rece", alături de Emmy Rossum, Laura Dern și William Forsythe. Bazat pe filmul norvegian "In Order of Disappearance", regizorul Hard Powder spune povestea lui Nelson Coxman, care încearcă să răzbune moartea fiului său ucis de membrii unui cartel de droguri.


Vreți să aflați "Ce-și doresc bărbații"? Mergeți să vizionați această comedie și vă veți lămuri ce vor ei cu adevărat. Pelicula tratează povestea lui Ali Davis, un agent sportiv de succes, care este în mod constant exclusă de către colegii ei bărbați. Atunci când Ali primește o promovare bine meritată, ea se întreabă ce altceva trebuie să facă pentru a reuși într-o lume a bărbaților. Cu toate astea, ajunge să obțină un avantaj neașteptat asupra barbaților: începe să le audă gândurile. Cu noua ei putere, Ali se străduiește să-și depășească colegii în timp ce concurează pentru a semna un contract cu următorul superstar al baschetului, însă provocările pe care trebuie să le parcurgă îi vor testa relația cu cei mai buni prieteni și cu un potențial nou interes amoros.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6362 secunde