Invitație la o călătorie în lumea pasională a dansului latino

2562
Invitație la o călătorie în lumea pasională a dansului latino - fondspectacole-1384530649.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 17 noiembrie, ora 19, Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" din Constanța invită constănțenii pasionați de ritmurile latino și latino americane la o călătorie în lumea dansului și a cântului, a fericirii și energiilor pozitive, a dorinței de a trăi în dragoste și înțelegere.

"Amor Caliente" este cea de-a doua premieră pregătită în cadrul Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului pe care o găzduiește pentru al 39-lea an consecutiv această importantă instituție de cultură de la malul mării.

Plecând de la speranța că a iubi și a trăi pe deplin fericirea unor sentimente împărtășite nu este doar un vis, eroii poveștii își doresc să se elibereze de cotidianul dur, violent, insensibil, prea grăbit și prea indiferent și să-și trăiască povestea de iubire fără teamă, fără resentimente, fără riscul de a pierde tot ce este mai bun pe lumea aceasta - DRA-GOSTEA.

Ne vor purta într-o călătorie spre meleaguri îndepărtate soliștii Daniela Vlădescu, Mădălina Sandu, Laura Eftimie, Lucia Mi-halache, Hector Lopez (Mexic), Marius Eftimie, Doru Iftene, împreună cu soliștii balerini Eliza Maxim, Amalia Mîndruțiu, Adrian Mihaiu, Sergiu Dan, Delia Luca, Laima Costa, Azla Costea, Sorin Gâlcă, Mihai Pâslaru, Andrei Tarcău și soliștii de dans sportiv Daiana Irimia și Iulian Ghencea.

Concepția spectacolului apar-ține Danielei Vlădescu, regia și coregrafia - Horațiu Cherecheș, iar scenografia - Eugenia Tărășescu Jianu.

Cred că mulți dintre constănțeni visează la o planetă perfectă și chiar dacă visul acesta nu poate deveni realitate, se vor rupe pentru o clipă de tot ce îi neliniștește și vor trăi alături de artiștii Teatrului "Oleg Danovski" un "Amor Ca-liente".

"Escrocii" și "O zi de vară" la Teatrul de Stat

Sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 19, Teatrul de Stat a programat spectacolul "Escrocii", o comedie de Robert Lamoureux despre apucăturile vechi de când lumea ale politicienilor și în care actrița Nina Udrescu oferă măsura valorii sale indiscutabile. Vor mai urca pe scenă Luiza Sarivan, Adrian Dumitrescu, Dan Cojocaru, Liviu Manolache, Bogdan Caragea, Alexandru Mereuță, Gelu Ciobanu, Alice Safta, Izabela Bumbac, Georgiana Bumbac, Cristiana Nițu.

Duminică, 17 noiembrie, de la ora 19, reprezentația "O zi de vară" de Slavomir Mrozek, în traducerea lui Stan Velea, îi va avea în distribuție pe Nicodim Ungureanu, Marian Adochiței/Andrei Can-taragiu, Florentina Stănculeț, Cosmin Mihale.

Spectacolul, în regia lui Adrian Tamaș, a avut premiera săptămâna trecută. O comedie amară, care s-ar juca mai bine pe scena unui club decât într-un teatru, și care își dorește să surprindă viața cu extremele ei, cu "mecanismele esențiale de funcționare ale vieții".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5814 secunde