Idei pentru petrecerea week-end-ului la Constanța

598
1
Idei pentru petrecerea week-end-ului la Constanța - petrecereatimpuluiweekrnd-1362143232.jpg
Pentru mulți constănțeni, pe-trecerea week-end-ului în mod activ-recreativ constituie o mo-dalitate de a-și încărca bateriile pentru încă o săptămână de stres și… groază.

Iată ce spectacole vă propun instituțiile teatrale constănțene.


Pentru cine n-a văzut "Desculț în parc"

Sâmbătă, 2 martie, de la ora 19, Teatrul de Stat Constanța a programat spectacolul "Gaițele" de Al. Kirițescu. Distribuția: Dana Dumitrescu,Maria Lupu, Cristina Oprean,Luiza Martinescu Toma, Lana Moscaliuc, Andu Axente, Laura Iordan, Remus Archip, Adrian Dumi-trescu, Mirela Pană, Liliana Bărăscu, Gelu Ciobanu, Claudia Mihuț, Gabriel Neață.

Prețul unui bilet este de 25 lei.

Constănțenii care nu au avut posibilitatea să vizioneze ultima premieră a acestei instituții o pot face duminică, 3 martie, de la ora 19, "Desculț în parc" de Neil Simon. Distribuția: Florina Stănculeț, Tani Ștefu, Nina Udrescu, Liviu Manolache, Gelu Ciobanu. Prețul unui bilet este de 30 lei.

Dublă reprezentație pentru copii

La Teatrul pentru copii și tineret, spectacolul "Albă-ca-Zăpada" se va juca în dublă reprezentație duminică, 3 martie, de la ora 11 și de la ora 12,30. Adaptare modernă, ușor parodică, după povestea cu același nume de Frații Grimm, piesa nu se abate de la subiectul original, reușind să păstreze farmecul, inocența și misterul mult îndrăgite de copii. "Albă-ca-Zăpada" este o combinație magică între oameni și păpuși, într-un decor feeric și inspirat, realizat de Daniela Drăgulescu, pe muzica antrenantă și adecvată compusă de Liviu Prossi și în stilul regizoral, deja cunoscut, filmic și cu mult umor al regizorului Bogdan Drăgulescu.

Eveniment gratuit la TNOB

În luna martie, Teatrul Național de Operă și Balet (TNOB) "Oleg Danovski" oferă publicului constănțean trei spectacole cu intrare liberă, găzduite în limita celor 400 de locuri ale sălii mari a instituției de cultură.

Primul spectacol va fi opera "Traviata", care va avea loc sâmbătă, 2 martie, de la ora 19, în sala TNOB. Evenimentele gratuite se înscriu în proiectul "Timp liber pentru cultură".

Spectacolul de sâmbătă îl va avea la pupitrul dirijoral pe japonezul Koichi Inoue, iar soliști vor fi Hare Ito (Japonia), Răzvan Săraru, Adrian Mărcan (Brașov), Lucia Mihalache, Bogdan Sandu, Cătălin Țoropoc, Marius Eftimie, Laurențiu Severin, Ionela Duma și Andrei Baican.


Comentează știrea

xxl
2 martie 2013
distractie

Numai gindul de a iesi din casa si pericolul de a-mi rupe picioarele pe trotuarele inexistente din acest oras imputit si deprimant ,ma cutemura.Pacat de acesti oameni minunati care-si dau interesul sa puna ceva frumos in scena sa ne putem deconecta.Aici in orasul nostru nu ne putem bucura de asemenea oferte culturale.orasul este deprimant,trist, plin de gunoaie si indiferenta. am obosit rugindu-va sa va ginditi un pic mai mult la starea orasului si mai putin la pomana primariei.OAMENII AU NEVOIE SI DE HRANA SUFLETEASCA.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Februarie 2013
Stire din Cultură-Educație : "Sunt un egoist rafinat și devotat!"
Pagina a fost generata in 0.2838 secunde