Invitație la teatru, pentru constănțeni

213
Invitație la teatru, pentru constănțeni - descultinparc-1494602277.jpg

Articole de la același autor

Week-end-ul acesta, Teatrul de Stat Constanța (TSC) prezintă spectatorilor două piese. "Cea mai frumoasă soție" este spectacolul pe care teatrul îl prezintă publicului său sâmbătă, 13 mai, de la ora 19.00. Piesa este una dintre noutățile acestei stagiuni și poartă semnătura directorului Teatrului "Tony Bulandra" din Târgoviște, Mihai Constantin Ranin, iar pentru această piesă a lui Eugène Labiche a realizat atât regia, cât și scenografia și ilustrația muzicală.

Rolul celei mai frumoase soții din cercurile burgheziei pariziene este jucat, alternativ, de Florina Stănculeț și de Georgiana Rusu. Alături de ele îi veți putea aplauda pe Liviu Manolache, Nicodim Ungureanu, Andrei Cantaragiu, Remus Archip, Andu Axente, Luiza Martinescu, Adrian Dumitrescu, Alexandru Iacov, Laura Crăciun, Cosmin Mihale, Diana Vieriu și Gelu Ciobanu.

Duminică, 14 mai, tot de la ora 19.00, o comedie faimoasă va încânta publicul. "Desculț în parc", de Neil Simon este piesa devenită celebră prin ecranizarea din 1967, cu Robert Redford, Jane Fonda și Charles Boyer. Pe scena constănțeană Tani Ștefu și Florina Stănculeț sunt cei doi tineri îndrăgostiți din prim plan, o partitură tot atât de importantă fiind pusă în valoare de experimentatul cuplu Nina Udrescu - Liviu Manolache, acesta din urmă având și calitatea de regizor. Într-un rol secundar, Gelu Ciobanu.

Comedia "Desculț în parc" va avea încă o reprezentație luni, 15 mai, ora 17 în localitatea Cumpăna, cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6087 secunde