Ion Caramitru aduce "Magic Național"-ul în piața "Ovidiu"

546
Ion Caramitru aduce

Articole de la același autor

Festivalul Internațional de Teatru "Miturile Cetății" se încheie, astăzi, după opt zile în care artiștii constănțeni, dar și colegii lor de breaslă din țară și de peste hotare au dat tot ce-i mai bun din ei și au susținut o serie de spectacole, care au impresionat publicul.

Ziua de 27 iunie începe la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, la ora 11.00, cu colocviul "100 de ani de teatru în România Mare". Apoi, de la ora 19.00, pe scena Teatrului de Stat va urca "Oidip", în regia lui Silviu Purcărete și interpretarea actorilor Teatrului Național "Radu Stanca" din Sibiu.

Ultimele două reprezentații din cadrul acestui eveniment vor avea loc în piața "Ovidiu". Prima este "Nightingale", un spectacol stradal, urmat la ora 21.30, de "Magic Național", în regia lui Ion Caramitru și interpretarea actorilor Teatrului Național din București.

"Magic Național", concertul-spectacol regizat de Ion Caramitru, care îmbină fericit cuvântul, muzica și mișcarea corporală, este alegerea perfectă dacă vreți să petreceți această ultimă zi de festival cu familia, la teatru. Spectacolul, cu un aer retro, dar și cu accente moderne, aduce în prim plan actori de marcă. Astfel, în distribuția acestui spectacol îi veți putea vedea pe Ion Caramitru, Medeea Marinescu, Tania Popa, Anca Sigartău, Lari Giorgescu, Aylin Cadîr, Eduard Adam, Florin Călbăjos, Emilian Mârnea și Petre Ancuța, în ipostaze artistice mai puțin cunoscute. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Iunie 2018
Stire din Cultură-Educație : Festival Interetnic, la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.4398 secunde