Ipoteză ȘOCANTĂ în cazul morții actorului Ion Lucian

1131
1
Ipoteză ȘOCANTĂ în cazul morții actorului Ion Lucian - ionlucian-1333346900.jpg

Articole recomandate

Maestrul Ion Lucian a murit sâmbătă seara, iar declarația Paulei Sorescu, soția actorului, a venit la nici 24 de ore. Cauza morții invocată de Paula Sorescu i-a lăsat fără replică și pe medicii care l-au îngrijit pe Ion Lucian.

Paula Sorescu, sotia maestrului Ion Lucian, a făcut duminică o mărturisire șocantă, pentru ziarul Libertatea. Ea susține că maestrul Ion Lucian a murit de gripă porcină.

"A murit de o boală stupidă, a luat virusul cunoscut drept gripă porcină. Știe și dr. Streinu Cercel... Diagnosticul mi-a fost confirmat și la Spitalul Cantacuzino, și la Spitalul Colentina. Medicii au făcut tot ce au putut, dar nu au reușit să distrugă acest virus. La el antivirusul nu a avut efect. Virusul și-a schimbat tulpina... Putea să mai trăiască!", a declarat soția actorului.

Contactat de Libertatea, dr. Streinu Cercel a declarat: "Nu a fost la mine în spital. Habar nu am". Pe de altă parte, dr. Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Floreasca, a spus ieri: "Soția maestrului e liberă să declare ce vrea. Dânsa ne-a cerut confidențialitate în ceea ce privește starea de sănătate a soțului ei".

Comentează știrea

Radu
8 aprilie 2012
*

Eu cred că soția lui spune adevărul. De ce ar minți? Iar Streinu Cercel e un dobitoc. În mod sigur, ascunde ceva.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6502 secunde