ÎPS Teodosie: "Vaccinul produce anticorpi"

464
ÎPS Teodosie:

Articole de la același autor

Arhiepiscopul Tomisului face acum îndemnuri la vaccinare și susține că anterior nu fusese informat suficient de autorități despre acest subiect, potrivit Digi24.




"Sunt într-un studiu foarte bun și am gânduri pozitive. Am dobândit niște cunoștințe, pe care nu le aveam, de la cineva care a studiat îndelung. Și nu am fost informați, maine voi fi mai informat și vă voi spune", le-a spus Teodosie jurnaliștilor.


Întrebat dacă și-a schimbat părerea despre vaccin, Arhiepiscopul Tomisului a răspuns că nu-și dă cu părerea, ci se încrede în cele științifice.


"Nu că părerea, m-am documentat. Nu umblăm cu păreri, umblăm cu cunoștințe solide, știintifice.


Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, este vizat de o plângere penală pentru zădărnicirea combaterii bolilor, pentru atitudinea avută în toată perioada pandemiei, în care a contestat măsurile impuse de autorități. Plângerea penală a fost depusă la Poliția Județeană Constanța și a fost trimisă joi Parchetului Curții de Apel. Arhiepiscopia Tomisului a reacționat spunând că plângerea penală este neîntemeiată, iar unul dintre motivele invocate este că IPS Teodosie nu poartă răspunderea purtării măștii de către participanții la slujbe sau a păstrării distanței fizice.


Ministerul Sănătății anunță duminică, într-o postare pe Facebook, că Biserica Ortodoxă Română va sprijini campania de vaccinare și va difuza materiale informative în eparhii, printr-o broșură intitulată “Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură.”


"Încheiem duminica și această săptămână cu bucurie și cu multă speranță pentru creștinii ortodocși sau catolici din România și de pe întreaga planetă. Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, a anunțat că Biserica Ortodoxă Română va difuza materiale informative despre vaccinare în eparhii, printr-o broșură intitulată “Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură.”"- a scris Ministerul Sănătății, duminică seara, pe pagina oficială de Facebook.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.45 secunde