"Iris" cântă "Povestea fără sfârșit" la Club "Phoenix"

218

Articole de la același autor

Mâine, 10 februarie, începând cu ora 21.30, trupa "Iris" va concerta în clubul "Phoenix" din Constanța. Prețul unui bilet este 50 de lei.

În prezent, trupa este formată din Nelu Dumitrescu- tobe, Nuțu Olteanu, chitară solo, Relu Marin- clape, Costi Sandu- solist vocal, Alin Moise, chitară solo, și George Costinescu- chitară bas.

În cadrul show-ului va putea fi audiat și cel mai nou single al trupei, "Poveste fără sfârșit". Piesa vine la doar patru luni de la lansarea precedentului single, "Poți spune orice" și este al doilea material "Iris" compus și înregistrat în noua formulă a trupei.

Piesa este o baladă și spune o poveste pe care fiecare a trăit-o măcar o dată în viață. O poveste frumoasă, încărcată de emoții și amintiri, cu episoade de tristețe și dezamăgire, o avalanșă de trăiri.

Precum cele mai frumoase povești de dragoste, și linia melodică a noii piese IRIS urmează un ritm ascendent. Totul începe timid și liniștit, iar pe măsură ce trece timpul totul să crească în intensitate, în volum și în emoții.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Februarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Corina Chiriac vine la Clubul "Doors"
Pagina a fost generata in 0.4086 secunde